İsmail Saymaz - Akşener ‘Hayır’ diyebilir

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bu duruma o kadar şaşırmadım ki, her konusu geçtiğinde “bir bokluk olmazsa” diyordum çünkü biliyoruz böyle bir ittifaktan ilk çark eden, kılıçdaroğlu sayesinde söz sahibi olup kitleleri daha çok toplayan, daha iyi örgütlenen parti olacaktı. imamoğlu’nun aday olduğu takdirde neler olacağını herkes biliyor, mansur’u yapmak için gayretleri olduğu aşikar. ne de olsa kendi içlerinden biri. böyle yaparak mansur’un belediyeciliğini de gölgeliyorlar. ümit özdağ, ince ile birlikte kol kola takılırlar bu saatten sonra. güzel senaryolar hazırlanmıştır. sağcı zihniyetin gücü bırakmak istememesine alışığız. yine aynı zihniyetle yapabileceği en sert konuşmayı yaptı. bahçeli’yle bile el sıkışmış olabilirler. yüzümüz gülmeyecek bu ülkede.

Böyle seçmene, böyle siyaset xd mayısa kadar neler olur daha neler…

6’lı masanın kurulduğu günden beri satacağına adım gibi emindim. Gördün değil mi @Lefty
Evet, haklı çıktın ancak Yavaş ve İmamoğlu ile gizli bir pazarlık olduğunu sanmıyorum. İmamoğlu kabul etmez. Yavaş'ın açıklaması ne olacak bakalım?
İmamoğlu'nun siyasi yasaklı olma durumu var, risk almaz.

Yeni ittifak ile yola devam edeceğiz.

Şu nezaketsizliğe bakın. Siz kimsiniz ki başka partinin belediye başkanı olan isimleri aday gösteriyorsunuz?
yapilmasi gereken belli, kemal çıkacak alacak tüm belediye başkanlarini yanina adayligini açiklayacak, biz de açık açık destek vereceğiz bu kadar.

Konuşmaya uslube bak, aynı Erdoğan ağzıyla konuşuyor bir de. Az daha devam etse Kılıçdaroğlu SSK diyecek.

yapilmasi gereken belli, kemal çıkacak alacak tüm belediye başkanlarini yanina adayligini açiklayacak, biz de açık açık destek vereceğiz bu kadar.
Valla benim desteğim tam. Diğer sol özneler de yanlarında durur bence. Kendim de çalışırım seçim için.

ekrem başkan, bu sabah olan konukluğunda ''benim adayım genel başkanımdır'' demişken, hala bu ismi göreve çağırmak nasıl bir pişkinliktir... mansur başkanın da böyle bir şeye dahil olacağını hiç sanmıyorum. bay kemal'den devam<3

ekrem başkan, bu sabah olan konukluğunda ''benim adayım genel başkanımdır'' demişken, hala bu ismi göreve çağırmak nasıl bir pişkinliktir... mansur başkanın da böyle bir şeye dahil olacağını hiç sanmıyorum. bay kemal'den devam<3
nifak sokuyor. kemal kemal diyenlere gizli akp'li diye yaftalayanlar açıktan akplilik yapıyorlar. şaka gibi ya

nifak sokuyor. kemal kemal diyenlere gizli akp'li diye yaftalayanlar açıktan akplilik yapıyorlar. şaka gibi ya
birkaç dakika önce yaptığı seslenişe kadar, samimiyetine gerçekten inanıyordum -belki de istediğim buydu- fikir ayrılıkları, tartışmalar vs elbette olacaktı ama yaptığı konuşmada maalesef ki bu işin gerçekten birileriyle danışıklı dövüş olduğunu çok açık göstermiştir. samimi duygularımla söylüyorum bunu, ben gerçekten fazlasıyla sinirlendim ve üzüldüm. gözlerim doldu dinlerken sinirden.

birkaç dakika önce yaptığı seslenişe kadar, samimiyetine gerçekten inanıyordum -belki de istediğim buydu- fikir ayrılıkları, tartışmalar vs elbette olacaktı ama yaptığı konuşmada maalesef ki bu işin gerçekten birileriyle danışıklı dövüş olduğunu çok açık göstermiştir. samimi duygularımla söylüyorum bunu, ben gerçekten fazlasıyla sinirlendim ve üzüldüm. gözlerim doldu dinlerken sinirden.
stock'un kafasinda canlanan meral akşener...

20230303_160827.jpg

kemal dedem 74 yillik hayatinin en zevkli orgazmını yaşıyor şuan... dert etmeyin her şey güzel olacak ahahah

• Beğen
Tepkiler: glu
yahu neye üzülüyorsunuz anlamadım ki... hepiniz mi ülkücü seviyordunuz...

kemal kazanırsa ne ala... kemal kaybederse sorumlusu iyip ve akşener...
pirom siyaseti başindan beridir kurdu, bunlar olağan şeyler... sıkmayın canınızı...
moralim acayip bozuk. dövüne dövüne ağlayacağım şimdi. abim bir yandan zaten... neyse ki ben sosyal medyalarımı dondurmuştum... seni evinden alsınlar da gör abicim.. tanımamazlıktan geleceğim, hiç gidemem bu soğukta siliviriye... daha sandık görevlisi olacağım şu kombinimle :

FOzae9VXoAEAFm9.png

kemal’in suratında da bir rahatlama ifadesi yok muydu ya? biz bütün arkadaşlarla “vay ….” diyerek masalara vurduk acaba kendisi neler geçirdi içinden. iyi ki siyasette değilim çünkü ben kürsüden her ters yapana kahpe derim. erdoğancıyım herhalde. gideyim de erkan baş’ın giydiği takımın markasını bulup fiyatına öfkeleneyim.

Geri