İsmail Hacıoğlu, Yılmaz Güney'in hayatını konu alan filmde rol alacak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Son olarak Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde usta sanatçı Cem Karaca'ya hayat veren İsmail Hacıoğlu'nun yeni projesi belli oldu

Yüksel Aksu’nun yönettiği Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde Cem Karaca'ya hayat veren ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, Yılmaz Güney’in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyacak filmde rol alacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Cem Karaca’nın Gözyaşları filmindeki performansıyla beğeni kazanan Hacıoğlu, Yılmaz Güney'i canlandıracak ve yönetmen Yüksel Aksu’yla bir kez daha çalışacak.

İTürk sinemasının Çirkin Kral lakaplı efsane oyuncusu Yılmaz Güney'in hayatını konu alacak filmin 2025 yılı başında sete çıkması planlanıyor.

Film, Güney’in eşi Fatoş Güney’ın “Camları kırın kuşlar kurtulsun” kitabından yola çıkılarak çekilecek.

Baba" ve "Ağıt"ın da aralarında bulunduğu yüzü aşkın filmde yönetmen, senaryo yazarı ve oyuncu olarak yer aldı.

Kaynak

42wix7i25kKpn3J3d6de8Q.jpg

Bıyık seven bi ben miyimmmmmm
Şu karizmaya düstüm
Yarebbimmm :$

Yılmaz Güney ‘ Barış Atay’ın oynamasını çok isterdim …
Ama yakışıklı biraz olmazdı değil mi kjkjkj

Siyasetten sonra oyunculuğu bıraktı sanırım oda.

Yılmaz Güney'in hayatı film olacak: İlk itiraz ilk eşi Nebahat Çehre'den geldi​

Yılmaz Güney’in hayat hikâyesini beyaz perdeye taşıyacak sinema filminin hazırlıkları devam ederken Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre ilk itiraz ilk eşten geldi. Bir dönem Yılmaz Güney ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Nebahat Çehre, filme itiraz ettiği iddia edildi.
YAZI BOYUTU

Önceki Fotoğraflar
İKİNCİ EŞİNİN KİTABI FİLM OLACAK

İKİNCİ EŞİNİN KİTABI FİLM OLACAK​

1984'te ölen Türk sinemasının efsanesi Yılmaz Güney’in hayatını anlatan film, sanatçının ikinci eşi Fatoş Güney'in 'Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun' adlı kitabından uyarlanacak.​

667cfdb8294df35f17568b18.jpg

Filmde Güney'i İsmail Hacıoğlu canlandıracak. Güney'in 1967-68 yıllarında evli kaldığı Nebahat Çehre ise filmde adının geçmesini istemiyor.​

İSTESEYDİM FİLM YAPARDIM​

Çehre, "Ben isteseydim çoktan film yapardım. Çok şey yaşadık ama bunların film olmasını ya da bir filmde geçmesini istemem. Yaşadıklarımız bizde kalsın. Zaten Fatoş Hanım'ın da bizden bahsedeceğini sanmıyorum" dedi. Nebahat Çehre'nin filmde adının geçmemesi için tedbir kararı aldıracağı öne sürüldü.​

Geri