Ismail Ege Şaşmaz Kimdir - Ismail Ege Şaşmaz Biyografisi

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Adı Soyadı :
İsmail Ege Şaşmaz

Ülke :
Türkiye

Doğum Tarihi :
25 Kasım 1993

İsmail Ege Şaşmaz, 1993 doğumlu oyuncu.

Oyunculuk kariyerine 8. sınıftayken başladı. Çeşitli reklam filmlerinde oynadı. Manisa Belediye Konservatuarı'na 1. sıradan girmesine rağmen ilk yılda bırakarak İstanbul'a geldi.

2013 yazında başlayan Güneşi Beklerken dizisindeki Barış rolüyle televizyona adım attı.

Güneşi Beklerken
(2013)

Yok artık benden küçükmüymüş bu çocukk :dusun:

Son yılların en çok merak edilen isimleri arasında yer alan, hakkında detaylı bir biyografi oluşturulamamasına karşın daha çok dahil olduğu yapımlar ve yer aldığı diğer projeler ile hatırlanan İsmail Ege Şaşmaz, son dönemde yer aldığı Günebakan dizisi ile gündeme gelmektedir. Bu dizide Rüzgar karakterine hayat veren oyuncu, farklı görünümü ve genç yaşına karşın sergilediği oyunculuk ile dikkat çekiyor.

1993 tarihinde Manisa’da dünyaya gelen İsmail Ege Şaşmaz, çocukluk yıllarından itibaren hem tiyatro hem de diğer sanat dallarına ilgi duymuş aktif olarak farklı alanlarda spor faaliyetleri ile uğraşmıştır. İlk ve orta eğitimini Manisa’da tamamlayan, lise eğitimini ise meslek lisesinde alan İsmail Ege Şaşmaz, oyunculuk ve tiyatro kariyerine o dönem liseler arası düzenlenen bir yarışma ile adım atmıştır.

Lise döneminde iken tiyatroya Sınıfta Acil Servis isimli oyun ile giren Şaşmaz, bu oyun ile liseler arası yarışmada birincilik elde etmiş ve sonrasında Manisa’dan İzmir’e taşınmıştır. Manisa’da konservatuar eğitimi almasına karşın eğitimini yarıda bırakan oyuncu, İzmir’de kısa bir dönem bulunduktan sonra İstanbul’a gelmiştir.

Oyunculuk kariyerine profesyonel anlamda İstanbul’da bulunduğu süreçte adım atan Şaşmaz, Güneşi Beklerken isimli proje sonrasında reklam filmlerinde ve farklı alanlarda çalışmalar yapmıştır. Son dönemde ise Serçe Sarayı ile Günebakan dizilerinde yer alan oyuncu aktif yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Geri