İsmail Beşikçi’nin Kürtleri mahkemede savunması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
40 yıl önce Kürt sorunu var ve hakları ihlal ediliyor diyen Dr.İsmail beşikçi her yerden mesleken,fikirsel olarak dışladılar.8 yıl bu düşüncesi yüzünden hapis yatmıştır.dünyada ilk defa bir Türk Kürt haklarını savunuyor…

Turkiyede 2 seyden cok sıkıldim ve cidden bu tabunun yikilmasini istiyorum. Birincisi Kürtler ustunden yurume
Ikincisi Ataturkculuk arkasina saklanip "dunyayi ben yarattim bizim" havalari.

Herkes ozgur arkadasim. Hicmi Anadoluda Guney doguda dugun gormediniz. Birak kurtce sanatcilarin olmasi sarkilarin seslendirilmesi, biji biji apo apo diye sloganlar hala halay basi gibi hic sonu yok masallah teberaku.

Turkiyenin baska derin sorunlari var. Tesekkurler

Yabani komik deil.
Dogru yazdigim.

40 yıl önce gerçekten bir Kürt sorunu var ve hakları ihlal ediliyordu. Dillerinin yasaklanması, ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmeleri vs. Bunlar utanç vericiydi.

Fakat şimdi? Kürtler üzerinden yürütülen çirkin bir siyaset ve terörün kendi hakkını savunduğunu sanan Kürt vatandaşlar var ne yazık ki.

Ermeni çetelerin kürtleri nasıl katlettiklerinden haberi yok..Birazcık araştırsın

Geçmişte yaşananlar elbette çok kötü.

Alevilerde haksızlığa uğradı, uğramaya devam ediyor. Sivas’ta onlarca kişi yakılarak can verdi.
olaya karışanların bazıları akp’de hatta.

O zaman biz alevilerde elimize silah molotof alalım sağa sola ateş edelim.
Türkiye’nin her yerinde eylem yapmalım hak arama adına otobüs yakalım.
Diyelim bu otobüs yakma olayından Kürtler otobüste yansa, Kürtler lan napıyorsunuz siz mi diyecek yoksa ya adamlar haklarını arıyor ne güzel otobüs yakıyorlar kendi Kürt vatandaşlarımızda ölüyor diye Alevileri mi desteklicekler?

Kardeşim Kürt sorunu varsa, var deniyor.
Güneydoğu bölgesinin ileri gelenleri giderler parti kurarlar meclise girerler. Bizim halkımız bunu istiyor, bu bu sorunlar var derler.

Eline silah alıp dağa çıkıp biz hakkımızı arıyoruz demekle hak aranmaz.

Bu yapılan kardeşi kardeşe vurdurmak.
terörist askeri şehit edince, insanlar sizinle empati kuracağına, size hak vereceğine aksine düşmanlık besliyor.

Yani kendi kendinize haksız duruma düşüyorsunuz.

Kürtlerin yarısından çoğu hatta tamamı terörü lanetliyor.

2-3 şaklaban çıkıp sıcak evinde oturup teröristlere destek veriyor haklı yoldalar diyorlar, lan o zaman sizde gidin dağa soğukta g*tünüz donarak destek olun.

Evladını pkk götürmüş anneler peki neden kaç gündür hdp önünde nöbet tutuyor haklı davaysa?

Bi de bu andavallar hiç tarihe bakmıyor, tarih bilmiyor.
Ulan Çanakkalede 4-5 katı düşmana karşı savaştık, silah yok mermi yok ama kaybetmedik.

3-5 it sürüsüne mi boyun eğicez.

Kürt kardeşim bu kan emici asalakların oyununa gelme…

Geri