İşlerini Yaparken Kimseden Yardim İstemeyen İnsan

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Genelde oğlak burçlarından çıkar (kendimden biliyorum)

Benim gibi yapamazsın sen, ben yaparım bırak.

İş hayatında hiç de akıllıca olmayan bir davranış biçimi. Bkz. yardım istememek

Yöneticinizden dahi yardım isteyebilirsiniz; yeter ki yöntemini bilin.

Son düzenleme:
Gereksiz bir şekilde fazlaca yorulan insandır.
Her şeyi yapabileceğini zanneder, belki yapar da. Ama hiçbir zaman her şeye yetişemeyeceğini bilemez.

Sıkıştığım yerde evet ama genel olarak işime karışılmasından hoşlanmam.

Kendisi yapabiliyorsa neden yardım istesin ki zaten?

Ozellikle is ortaminda oluyor bu yigitlige bo. surdurmeyecegiz diye yapiyoruz boyle seyler.

oğlak ne ya
boğa varken
karma varken

Zaten işi. Yardım isteyerek başkalarını işinden alıkoymak, başkalarının işlerini aksatır. Yardım, işi öğrenirken istenir.

Herhangi bir konuda kimseye minnet etmek istemiyordur.

• Beğen
Tepkiler: ne
İsteyen sağlıklı insan istemeyen sağlıksız ruh haline sahipmiş belkide güçlüdür ve başına kalkılmasini istemiyordur

Çok hoşlanmam. Hele başımda dikilmelerinden hiç hoşlanmam.

Üzerimde damatlıkla gelin arabamızı süslemeye tek başıma gittiğim an bu özelliğe sahip olduğum konusunda tereddütlerim ortadan kalkmıştı.

Gelin arabam da kendi külüstürümdü büro ortağım sonrasında “Benim Rangei verirdim sana niye böyle bir şey yaptın ki” demişti. O an da fark edebilirdim de. Etmediydim.

Be minnet.

en sevdiğim.
bir süre önceye kadar her şeyi kendim halleder ve kimseye muhtaç olmam sanıyordum.
iki ay önce bir şey oldu ve bazı şeyler için yardım almak zorunda kalınabiliyormuş.
öğrendik.

en sevdiğim.
bir süre önceye kadar her şeyi kendim halleder ve kimseye muhtaç olmam sanıyordum.
iki ay önce bir şey oldu ve bazı şeyler için yardım almak zorunda kalınabiliyormuş.
öğrendik.
Az kaldı ...gidersin yine kafanin( parmagınin ) dikine dikine

Geri