İşlemci önerisi?

• Kullanıcı FlaxLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
Konu sahibi son olarak 3327 gün önce görüldü
Arkadaşlar hazır kasa almıştım sonradan takviyeler yaptım 120gb ssd,1tb hdd,2gb 128 bit asus geforce gtx750 ti strix ekran kartı,8 gb ram,450w power var işlemcim amd athlon x3 460 bana yetersiz ve basit geliyor Fifa 17 gibi bir oyunu satın alıp oynayamıyorum işlemcim yüzünden intel veya amd 400-800 tl arası sağlam bir işlemci önerebilecek varsa çok sevinirim :)

seneye daha iyi ürünler çıkmayacak demek ahmaklık olur teknolojinin hızına yetişilmiyor biliyorsun ki intel skylake mimarisini ve daha hızlı ddr4'leri bekle sistem güncellemeni sonraya ertele yazık parana

İntel Skylake uzun zamandır piyasada Kaby Lake işlemciler çıkıp yaygınlaşmaya başladı. İntel veya AMD yazmışsınız İntel alman için işlemcinin yanında anakart ve ram de almanız lazım. Mümkünse elinizdeki anakarta uyumlu daha gçülü bir AMD işlemciye terfi yapın ikinci el forumlarından araştırabilirsiniz.

yorumlari gormeseydim elemanonline onerisinde bulunacaktim neredeyse.

ekran kartını neden 256 almadın,
ekran kartın geforce ise işlemcisi intel alman daha faydalı, ekran kartı ati ise işlemcisi amd alırdın.
ama o fiyata işlemci yok sanırım,
geç kaldım kusura bakma. tekrar bir sorun olursa cevaplarım

AMD A10 7860K Soket FM2+ 3.6 GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 VGA 540 liraya böyle bir şey alınır mı sizce?

AMD A10 7860K Soket FM2+ 3.6 GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 VGA 540 liraya böyle bir şey alınır mı sizce?
X3 460 kullaniyorsan a10 islemxi takamazsin soketler farkli. Anakarti da degistirmen gerek. Amd fx serisi islemcilere bakabilirsin. Fx 6300 yeterli gelir. Ekran karti olarakta 750 ti iyidir degistirmene luzum yok bana kalirsa. Bende de fx 6300 750 ti ve 8 gb ram var gta 5 oynuyorum yuksek fpslerde.

Geri