İslami taşlama

Konu sahibi son olarak 3449 gün önce görüldü
islam-m%C3%BCkemmel-insanlar-de%C4%9Fil.jpg

İslamiyette taşlama var mı? Bu kadar mükemmel bir din kadının niye taşlar kadın dediğin zina bile yapsa narin bir varlık değil mi? Hadi öldüreceksin niye gömüyorsun? Bence yanlış biliniyor bu zaten kurandada gömün taşlayın vs yok bildiğim kadarıyla. Bunlar hadislerin arasına sokulmuş hatta Peygamber yaptı diyenler bile var hadislerde.

İslam ile taşlamayı bağdaşdıracak kadar cahüllllük bu ülkeye çok ağır

Recm yani taşlama Müslümanlıktan çok çok daha önce yapılan bir cezaydı .. Hatta incil 'de taşlanmak istenen bir kadının ve onu taşlamak isteyenleri engellemeye çalışan Hz.İsa'nı kıssası da geçer ..

herhangi bir dinle bağdaştırılmamalı aslında. tamamen kafa yapısıyla alakalı bu tür şeyler. ona bakarsan ne tarz işkenceler uygulanmış zamanında, insanın okurken bile tüyleri ürperiyor. taşlama onların yanında havagazı

Recm yani taşlama Müslümanlıktan çok çok daha önce yapılan bir cezaydı .. Hatta incil 'de taşlanmak istenen bir kadının ve onu taşlamak isteyenleri engellemeye çalışan Hz.İsa'nı kıssası da geçer ..

Bunların değişmediğini mi düşünüyorsun?

Sen o yazılanları gerçek mi görüyorsun incili savunuyorsun?

Durmadan aynı soruyu sormaları üzerine doğruldu ve, "İçinizde kim günahsızsa, ilk taşı o atsın!" dedi.(Yuhanna 8:7)

Durmadan aynı soruyu sormaları üzerine doğruldu ve, "İçinizde kim günahsızsa, ilk taşı o atsın!" dedi.(Yuhanna 8:7)

ve sonra kimse ilk taşı atamadı ve herkes herkesinin günah işlediğini hatırladı ve durdu ve ilk taşı o attı.

Böyle miydi?

ve sonra kimse ilk taşı atamadı ve herkes herkesinin günah işlediğini hatırladı ve durdu ve ilk taşı o attı.

Böyle miydi?

8 Sonra yine eğildi, toprağa yazmaya koyuldu.

9 Bunu işittikleri zaman, başta yaşlılar olmak üzere, birer birer dışarı çıkıp İsa'yı yalnız bıraktılar. Kadın ise orta yerde duruyordu.

10 İsa doğrulup ona, «Kadın, nerede onlar? Hiçbiri seni yargılamadı mı?» diye sordu.

11 Kadın, «Hiçbiri, efendim» dedi.
İsa, «Ben de seni yargılamıyorum» dedi. «Git, artık bundan sonra günah işleme!»

8 Sonra yine eğildi, toprağa yazmaya koyuldu.

9 Bunu işittikleri zaman, başta yaşlılar olmak üzere, birer birer dışarı çıkıp İsa'yı yalnız bıraktılar. Kadın ise orta yerde duruyordu.

10 İsa doğrulup ona, «Kadın, nerede onlar? Hiçbiri seni yargılamadı mı?» diye sordu.

11 Kadın, «Hiçbiri, efendim» dedi.
İsa, «Ben de seni yargılamıyorum» dedi. «Git, artık bundan sonra günah işleme!»

Tam Hz. İsa' dan beklenecek hareket.

Geri