İslam'da Güncelleme Tartışması

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
https://www.youtube.com/watch?v=r0VKqRanO3E

İzleyen var mı bilmiyorum ama çok güzel bi program olmuş. Caner hocanın Hadiye hanıma karşı tahammülsüz tavırlarına ve garip çıkışlarına anlam veremedim ama. Hepsi güzel konuştu fakat Emre Dorman'ın yorumları on ikiden vuruştu cidden özellikle 2. saatten sonrası ama neden reform kelimesinden bu denli çekiniyorlar hala anlamadım =)

Vatan hainliği yaptığın başlığı gördüm. Yoruma kapatilmis, yazamadım. Bak meleğim. Bu ülkenin kurucusu belli. Şekli belli şemali belli. Atatürksüz Türkiye diye birşey olmayacağını kafaniza sokacaksiniz. Küçük beyinli fetoculerin paylaşımlarıni buraya tasirsan onlar gibi muamele görürsün. Bu vatan hainlerine kan işletmeden ölmemek boynumuzun borcu. Bunların tuzağına bir daha düşme. Bedeli bir hafta ban olacak kadar basit olaylar değil bunlar.

Vatan hainliği yaptığın başlığı gördüm. Yoruma kapatilmis, yazamadım. Bak meleğim. Bu ülkenin kurucusu belli. Şekli belli şemali belli. Atatürksüz Türkiye diye birşey olmayacağını kafaniza sokacaksiniz. Küçük beyinli fetoculerin paylaşımlarıni buraya tasirsan onlar gibi muamele görürsün. Bu vatan hainlerine kan işletmeden ölmemek boynumuzun borcu. Bunların tuzağına bir daha düşme. Bedeli bir hafta ban olacak kadar basit olaylar değil bunlar.

Hangi konu çiçeğim? Merak ettim.

Geri