İslam dini dışında bir dine mensup bir ailenin ferdi olarak doğsaydınız..

Konu sahibi son olarak 4299 gün önce görüldü

İslam dini dışında bir dine mensup bir ailenin ferdi olarak doğsaydınız..

• Anlatan olsaydı seçerdim.

Kullanılan: 1 4.8%
  • Kesinlikle seçerdim

Kullanılan: 3 14.3%
  • Kesinlikle seçmezdim.

Kullanılan: 9 42.9%
  • Büyük ihtimalle seçmezim / seçme şansım olmazdı

Kullanılan: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
İslam dini dışında bir dine mensup bir ailenin ferdi olarak doğsaydınız İslam dinini kendi tercihinizle seçeceğinize inanıyor musunuz? Sadece Dört Şıkkımız Var Oy kullandıktan Sonra Yorumda Yaparsanız Seviniriz.. Öncelikle Ben Yazıcam inŞALLAH...

Şu anda kur'an'da ve hadis-i Şeriflerde yazılı olan birçok şey gerçekleşmektedir veya yazılı şey bilim ile ilgiliyse bilim insanları tarafından doğruluğu kanıtlanmaktadır. bozulmuş İncil ve tevrat için ise böyle şeyler geçerli değildir. araştırsaydım annem ve babam müslüman olmasaydı bile sırf bu nedenle İslâm'ı seçebilirdim.Ve Elhamdürüllah Müslümanım.Çok Şükür RABBİME verdiği nimetlere güzel olan herşeye..

ailenin seni nasıl yetiştirdiğinden tutta, bulunduğun ortama, içtiğin sigaraya, sevdiğin kadına kadar 1000 tane faktör olacağından, ben şu olurdum diyebilecek birisi yok bu soruya.
benim dışımda :/

Seçmezdim,merak edip araştıracağımı dahi sanmıyorum.

Eğer bir tanrının varlığını kabul etmiş olsaydım deist olurdum.
İslamiyeti kesinlikle seçmezdim.

seçmezdim,
her dinin inanmak için kendine göre en az seninki kadar geçerli sebebi vardır.
burda kimse çıkıpta seçerdim demesin.

Henry Chinaski Herkezin mesajı kaldı benimkini sildiniz oysa az önce herkez görüşlere açık diyorsunuz size zahmey,t konuyu tamemen kaldırımısınız Rica ediyorum Hak ne ise onu yapın inş

Ailemin mensup olduğu dine mensup olurdum .

İslamiyet nimettir,herkese nasib olmaz..
Onu bulan özeldir,başka bir şey aramaz..

Hayır tabii ki de secmezdim. Sonuçta herkes hemen hemen aynı ailesinden gördüğünü yapıyor yaşıyor ve sonuçta kimliklerimize bize sormadan islam yaziliyor.

Seçmezdim.
Şuan nasıl başka bir dini seçmiyorsam,o zaman da seçmezdim.

Muslumanlik akil dini olduguna gore, butun dinleri arastirir bize verilen en degerli kitap kuranı kerimi okuyup hele bir de Hz Muhammedin hayatini okusaydim sartsiz, surtsuz kabul ederdim. Cok sukur ki, muslumanim.

Kesinlikle seçmezdim..

Muslumanlik akil dini olduguna gore, butun dinleri arastirir bize verilen en degerli kitap kuranı kerimi okuyup hele bir de Hz Muhammedin hayatini okusaydim sartsiz, surtsuz kabul ederdim. Cok sukur ki, muslumanim.
Seni kutluyorum Çok güzel cevap

Geri