İslam Devleti Kurulsun Diyen Tarikat Şeyhi Fatih Nusrullah'ın 12 Yaşındaki Çocuğa İstismardan Tutuklanması

Konu sahibi son olarak 198 gün önce görüldü
“Hele İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız, en güzel cübbeleri biz giyeceğiz. Başörtü meselesi çözüldü değil mi? Ayasofya, Tayyip Bey ‘Bekleyin' dedi. Ayasofya açıldı. Sarık ve cübbe de… Vakti gelir. Devletin kontrol mekanizmalarında olalım. Ne idüğü belirsizler karar mekanizmalarına geçince Müslümanlar sıkıntı çekiyor" ifadelerinin sahibi Uşşaki Tarikatı’nın lideri Fatih Nusrullah, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı.

Bakınız: Şerefsiz!
indir.jpeg

Gerilim müziğini çalan adam gibi oldu bu. Tam forum sakinleşiyor dediğimiz anda vuruyor ordan gonga... vur vur iyi vur o gonga da iyice gerilelim....

Her konuda şu adamı karşımıza çıkarmasanız da konu artık kapansa...

Her gün kuru fasulye pilav yenmez ki dimi ?

Her konuda şu adamı karşımıza çıkarmasanız da konu artık kapansa...
Tarikattan mısın yeğenim. Rehatsız mı oldun? Bu gonuyu tüm din tüccarı horoskop çocuklarını sallandırana gadar gündemde tutacaaaaz

Ses kaydini dinleyin birde pisligin

@ArifÇ. stres testini geçtiniz. Tebrik ederim. Aramıza hoş geldiniz.

Acaba bu adamın haberlerine yayın yasağı gelmesinin ardında neler var.
Kimlerle fotoğrafları veya görüşmeleri vardır bunun. Hükümet destekli bir tarikat olduğunu biliyoruz. Gizli kapılar ardında ne işler çevirmiştir bunlar..
Bunun gibi adamları 24 saat yayına vermeleri herkese tanıtmaları gerekirken yayın yasağı veriyorlar!

Arifcim fazla gamsızlık kibirdendir derler ama... Bu arada sakallı mısın?

Arifcim fazla gamsızlık kibirdendir derler ama... Bu arada sakallı mısın?
Favelacım kibir yok galiba ya, emin olamadım ama... her gün tıraş olmam gereken bir mesleğe sahibim. Gerçi pandemiden dolayı haftada bir oluyorum bu aralar ama sen geneli sordum sanırım.

Laiklik testini de başarıyla geçtiniz... Hoş geldiniz...

Geri