İsketch Game

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Öyle yayıncıları takip ederken gözüme şöyle bir oyun çarptı iSketch

Güzel bir kalabalık oluşturulursa eğlenceli keyifli bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum :D

Bi tanıtaydın la bu ne, shockwave yükle dedi valla yüklemezdim de senin konun diye yükleyeyim dedim yükledim açtım yine bişey anlamadım kapatıyorum. :d

Doğru bahsetmedim demi :D daha önce oynamadım ama oynayanları izledim tam vakıf olmasam da anlatayım dilimin yettiği kadar :)

Format basit, bir lobiye doluşuyoruz. İçimizden birisi diğer arkadaşların bulması gereken bir kelime oluşturuyor sisteme ve ayni zamanda usta paint hünerleri ile :D bize bulmamız gereken kelimeler hakkında çizimler yapıyor. (çizim oyunun içine dahil ayrı bir paint açmıyoruz) Kelimeyi ilk bulan arkadaşlar en yüksek puanı alıyor ve sonra geri sayım başlıyor o sayım içerisinde diğer arkadaşlar kelimeyi tekrar tahmin etmeye çalışıyorlar.Bulan olursa ufak tefek puanlar alıyor. Sonra ayni şekilde devam kelimeyi ilk bulan bir kelime oluşturarak devam ediyor. Umarım anlatabilmişimdir. Sen o shockwave i tekrar bi yükle sensiz olmaz :asd:

ahah hacı beni sarmaz bunlar bu da bi nevi multiplayer .d

Geri