Isırılan adamı dövüp köpeği teselli ettiler

Konu sahibi son olarak 800 gün önce görüldü
Isırmamış ya. Hayvan köşe de dönerini yiyormuş güzel güzel. Adam da yanından geçerken tekme atmış hayvana. Bunu gören biri de adamı dövmüş. Elleri dert görmesin. Böyle insanlara böyle tepki vermezsen sapıtır hep aynı şeyi yapar.
Sonra da dövülen adam da kendini korumak için köpek ısırdı demiş
Yani başlık yalan. Öyle bir şey yok. Yok kanka ya bu köpekler kendiliğinden saldırgan. Asla insan eseri değil. Insanlar melek gibi davranıyor. Böyle düşünmeye devam edin siz.

Ön yargılı insanlar gerçekte olan biteni değil, görmek istediklerini görürler.

olayın başı sonu belli değil. haber siteleri ve haber kanallarının bir kısmı farklı bir kısmı farklı veriyor haberi. bu nedenle bilmeden, görmeden yorum yapmak doğru değil.

Üç beş kişi sosyal medyada duyar kasıp linç başlatacak diye böyle başlıklar açılması ve yorum yazanların çoğunun kullandığı çirkin üslup düşündürücü olsa da nasılsa hak yerini bulacaktır.

Herhangi bir şey yiyen köpeğin yanından geçilmez zaten. Mamasını kaptırmamak için insanı da ısırır, köpeği de. Özellikle de sokakta yaşayanlar.

@Manisa pomak

Ülkede daha önemli sorunlar var. Bu da önemli ancak bu konuda sen ya da başkası çözüm üretemez. Komisyon ve yetkililer çözüm bulacaklar.

"Sen başka konulara yönel" demeyeceğim çünkü her açtığın konuda kaos yaşanıyor. Hayırlısı olsun...

- noldu sana kuzum
+ hav hav hrrhaavv hav
- vay o.c demek sana he! simdi anasini laciverte boyariz onun sen hic takma kafana!

@Manisa pomak

Ülkede daha önemli sorunlar var. Bu da önemli ancak bu konuda sen ya da başkası çözüm üretemez. Komisyon ve yetkililer çözüm bulacaklar.

"Sen başka konulara yönel" demeyeceğim çünkü her açtığın konuda kaos yaşanıyor. Hayırlısı olsun...
Siyasiler çoğunluğa tepkiye göre yasa kanun çıkarır ..eğer toplumda başıboş köpek sorunu olduğuna inanırlarsa çözerler .çözmek istemiyorlarsa komisyona bırakirlar .sabah akşam çay kahve içip komisyona bitirip mesaiyi bitirirler .

@Manisa pomak

2 3 üye dışında kaos çıkaran yok .çoğunluğu toplantılsin diyor. Yüzde 99.9 ölene kadar barinakta kalsın diyor

2 3 üye dışında kaos çıkaran yok .çoğunluğu toplantılsin diyor. Yüzde 99.9 ölene kadar barinakta kalsın diyor
Bu konularda şikayet çok fazla ve komisyon da gerçekten üzerinde çalışıyor ancak belediye bütçeleri yıllık yapılır ve Ocak ayı sonrası, seçim öncesi mutlaka bir adım atacaklardır.

Sizin almanyada sokaklar nasıl .sabahleyin sokağa bakıyorum 10 20 köpek mafya gibi sağa sola saldırarak gidiyorlar .almanyada buna izin verirler mi?
Pomak arkadaş, sen benzeri bir başlıkta çözüm önerisi olarak Almanya, Fransa,..... nasıl çözdüyse bizde öyle çözeceğiz gibi bir cümle kurmuştun galiba. Hatta ben sana sormuştum nasıl çözdüler diye ama cevap gelmedi. Kullandığın cümleden Almanya nasıl çözmüş biliyorsun anlamı çıkıyor. Dolayısıyla Almanya'da sokaklar nasıl diye sormana anlam veremiyorum.
Diğer taraftan burada yani Almanya'da durum nasıl gene o başlıkta yazmıştım.

Neyse tabiiki başı boş köpeklerin dolaşması iyi değil ama sorun o köpeklerde değil o köpeklerin o duruma gelişine sebep olanlarda. Bu konuda biraz kafa yormanı tavsiye ederim.

Geri