İşinizi Seviyor Musunuz ?

Konu sahibi son olarak 3689 gün önce görüldü

işinizi seviyor Musunuz????

• Kullanılan toplam oy
    28
Hobimi yapıyorum üzerine para veriyorlar demek için şuan Ressam yada Spor Antrenörü olmam gerekirdi. (: Güzel de olurdu ama şimdiki işimi de zorluklarına rağmen seviyorum, şükrediyorum (:

Şükretmek lazım ya (:

Seviyom yeaa akşama kadar boş boş oturuyom üste para veriyorlar :T:

Ekmegimizi kazaniyoruz sevmemek ne demek

Ama
Milyon dolarlarim olmasini
Gezip tozup parayi catir cutur yemesini daha cok sevecegimi dusunuyorum
:D

c67e15d4-0ba1-4d70-9521-2a2fb5c31512.jpg

Hobimi yapıyorum üzerine para veriyorlar demek için şuan Ressam yada Spor Antrenörü olmam gerekirdi. (: Güzel de olurdu ama şimdiki işimi de zorluklarına rağmen seviyorum, şükrediyorum (:

Şükretmek lazım ya (:

işini sevebilmek her türlü zorluğa karşı etkili oluyor... :) :) :) Tabi ki herkes kolay bir iş olmasını isterdi ama ne kolay iş sevdiğimiz iştir bence... :) :) :)

Bence bu sevmek değil sadece olanı kabul etmek buda güzel bir şey tabi ki... Ama bir an önce sevdiğin işi bulup ona yönelmeni isterim... Ömür boyu mutlu olmanın en büyük kaynaklarından biridir bu... :) :) :)

Ben hep gazeteci olmak istedim de şimdi içeri atarlar diye korkuyom sdasfdd

Ben hep gazeteci olmak istedim de şimdi içeri atarlar diye korkuyom sdasfdd

insan sevdiği için her şeyi göze almalı :) aslında istemediğin sabit bir yaşam istediğin tehlikeli yaşamdan daha da tehlikelidir. Sadece kendini belli etmediği için kendimizi güvende zannederiz... Ancak hayatın sonlarına yaklaştığımızda bu gerçeği anlayabiliriz :) :) :)

insan sevdiği için her şeyi göze almalı :) aslında istemediğin sabit bir yaşam istediğin tehlikeli yaşamdan daha da tehlikelidir. Sadece kendini belli etmediği için kendimizi güvende zannederiz... Ancak hayatın sonlarına yaklaştığımızda bu gerçeği anlayabiliriz :) :) :)

Hayırlısı ya :T:

öğrenciyim ve bence dünyadaki en güzel meslek, yeni bir şeyler öğrenmek muhteşem bir duygu bence

Benim yerime üzulerek gercekten buyuk sevaba giriyorsun ahh kiyamam ya cok dusuncelisin(!)

Üzülmek ten baska yapabileceğim birsey olsaydı eğer is konusunda elimden geleni yapardım... ama her birey kendi hür iradesiyle kendi işini kendisi secer... umarim en kisa surede sevdigin bir ise kavusursun...

Çoook seviyorum.: )) Şimdiki mesleğim için bir diploma feda edildi, düşünün artık meslek aşkımı.: )))

sevmeyecek gibiyim, bu saatten sonra da okulu bırakmak yemiyo. napıcam bilmiyom.

Geri