İşinizi Seviyor Musunuz ?

Konu sahibi son olarak 3689 gün önce görüldü

işinizi seviyor Musunuz????

• Kullanılan toplam oy
    28
Yapmis oldugum 30 gunluk mecburi stajda cokca sevecegimi anladim.

Şu an pek anlayamadm aslında mesleğimle alakalı şeyler ilgimi çekior ama şu an ramazandan dolayı olsa gerek pek adapte olamadım

Şu an pek anlayamadm aslında mesleğimle alakalı şeyler ilgimi çekior ama şu an ramazandan dolayı olsa gerek pek adapte olamadım

Ne kadar çok seversek sevelim işimizi, Ramazanda ister istemez bir durgunluk oluyor insanda :) o yüzden Ramazandan sonra değerlendirmek lazım sevip sevmediğimizi :) :) :)

:) İşimin hastasıyım. Akşamları canım sıkıldığında pc açıp hobimi yapıyorum yarın şirkete gelince sen dün akşam yine mi çalıştın diyolar bende yooo ole canım sıkıldı biraz takıldım diyorum.Herkese sevdiği işi yapmayı nasip etsin mevlam.

:) İşimin hastasıyım. Akşamları canım sıkıldığında pc açıp hobimi yapıyorum yarın şirkete gelince sen dün akşam yine mi çalıştın diyolar bende yooo ole canım sıkıldı biraz takıldım diyorum.Herkese sevdiği işi yapmayı nasip etsin mevlam.

Teşekkür ederiz kök bey :) :) :) kökünüze kurban ne güzel anlattınız öyle :) :) :)

Sabah havuza gidiyorum akşam da geziyorum, iyi ya seviyorum şimdilik. Yorucu ama olsun aashgajh

Ekmegimizi kazaniyoruz sevmemek ne demek

Ama
Milyon dolarlarim olmasini
Gezip tozup parayi catir cutur yemesini daha cok sevecegimi dusunuyorum
:D

Geri