İşinizden memnun musunuz?

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
İsminizden memnun musunuz anketini görünce aklıma geldi sorayım istedim. Ben şahsen her ne kadar en dip ücretle en çok iş yapsam da söyleyeyim işimi seviyorum ama bizim işte liyakat sistemi kesinlikle yok. 18 yaşında hiç bir tecrübesi olmayan biriyle 20 yıllık bilgi birikimi olan kişi aynı kefeye koyuluyor. İnsanın zoruna giden bu. Siz ne düşünüyorsunuz gerçekten işinizi severek mi yapıyorsunuz?

11 yıl oluyor neredeyse aynı yerde aynı işi yapıyorum sıkıldım artık

6 sene olcak üc sene mutfak üc sene satisdayim
Biraz daha fazla kazanirsam ikiside de devam ederim Eglenceli oluyor sjjsjfkf Ama Mutfak isimi Cok özledigim dogrudur ajsjjfsjj Biraz daha bekleyip gecebilirim belki

20 küsur yıldan fazla emek ve yürek ile. Sevmeden yapılamaz, sevmeden yapılmamalı.
Bizim işimiz insan yetiştirmek.
Çok güzel anılar biriktirdim, çok güzel umutlar besledik beraberce. İşte bu tüm yorgunluğa değiyor.

Faiz yiyorum
calısmak bana göre değil
sabah 6 da kalkmak filan

İşimi severek yapıyorum ama yeni başlayan personellere işi öğretelim diyoruz, iş yapmaya gönülleri yok. Zorla da yaptıracak değiliz

tatil donusu ilk gunum, 3 saat oldu simdiden biktim. Ne kadar mutlu oldugumun acikladim sanirim..

Net bir sekilde hayir **Spam/Adversiting** sevdiğim işte bile çalışmak istemeyecek kadar çalışmayı sevmiyorum. Müzisyenlik hariç...

Hiç istediğim bir işte çalışmadım. Piyasada ne bulunuyorsa onu yaptım. İşi sevdiren aslında iş ortamının kendisi. İnsan sevdiği insanlarla en ağır işi bile severek yapabiliyor. Sonra dışarıdan bir kişi gelip, tüm ortamı bozabiliyor.

Ben bazen seviyorum bazen sevmiyorum değişkenim bu konuda

Memur olunca şu şehir senin bu şehir benim diyar diyar gezmek de gerekebiliyor.
Özellikle öğretmenlikte ya da ben öyle yaşadım.
12 farklı okulda çalışmışımdır. Bazılarında aynı şehirde iki farklı okula gitmişimdir bu yıl olduğu gibi.
Ortam önemli elbette, keyif almak huzurla da alakalı.
Ama geçmişe dönüp baktığımda ben önce çocukları hatırlıyorum. Onların sevgisi ortamdan daha önplanda. Öğretmenliğin bir artısı da bu.
Çocuklara verebildiğiniz şeyler varsa o mutluluk her güçlüğü aşabilmenize yardımcı. Anılar koleksiyonunuza yaşanmışlıkları ortamdan daha önce katıyorsunuz.
Kimi dağ başı kasaba okulu kimi deniz kenarı şehir merkez okulu. Hepsinde kendinizi onlarla şekillendiriyor ve öğreniyorsunuz. Öğrenme insan etkinliğinde hiç bitmiyor.

konu başlığında işinizden diyor , konuya girince isminizden diye başlayınca Allah Allah ne alaka yav diyorum.

ikisinden de memnunum

Geri