isim hikayeleri

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
İş bazen devlet meselesi halini alabiliyor.

Benim hikayem basit.
Rahmani bir insan olduğumdan ve "Berat Kandili" gecesi doğduğumdan mütevellit sevgili amcamın sevgili eşi Orsev Hanım, ismimin "Berat" olmasını dilemiş, sanırım ebeveynlerim de bu fikri beğenmiş olmalılar ki, "İyi iyi bize uyar." demişler.​

Ben 10 gün boyunca isim karmaşası içinde kalmışım.
Önce Gamze olsun demişler, sonra Nükhet Duru furyasından esinlenip Nükhet mi olsa acaba demişler.
Tabi ki babannecim duruma el koymuş Ebru olsun torunumun adı itirazı olan var mı demiş, iyi ki de Ebru demiş.Seviyorum ismimi.

hani böyle bi yere üye olurken aklınıza kullanıcı adı ya da şifre gelmez o an. en yakınınızda ne varsa oradan bi şeyler araklarsınız. sanırım peder bey de örsan öymen'in yazıları elinden düşürmediği için küçük bi solcu şakası yapmış bana. 10 yaşına kadar garipsedim ismimi. ayrıca günümüz stalk çılgınlığında aşırı şekilde açık hedefim. adaşım 300-400 kişiyi geçmez. soyadıyla kombinasyon yapınca da kabak gibi çıkıyorum hemen. stalk emek ister.

Babam Devrim koyalım demiş. Dayım demiş ki; s...erim ben yeğenime gomunist ismi goydurmam, Alp Arslan olacak ismi demiş. Babam bi pusmuş tabii. Alp Arslan koymuşlar. Dayım çok dövmüş babamı. Hiç sevmezmiş. Canım Dayım.

Ismimi cok seviyorum.
Tesekkürler.

Hikayesi şey,
Doğmuşum baya olay falan çıkmış,babam Ali demiş annem Feyyaz.
Ebemin adını koymuşlar.

Mübareklikte sizinle kapışabilirim mastor
Benim ismim daha güzel

benimkiler de iki isim arasında kalmışlar, isimlerden biri İpek, diğeri de sahip olduğum isim. Sonra demişler işte, bu olsun.
İsmime bayılıyorum.

Asıl koymak istedikleri isim kabul edilmeyince babamın e bu olsun o zaman diye tahmini birkaç dakikada karar verdiği bir isim, babam eve gelince annem öğreniyor ismimi. :)
Ben gayet memnunum tabii.

Amcam babasına takla atmak için beni kullanıp babasının ismini koymuş yetmemiş kendi oğlunada aynı ismi vermiş.ondan mütevellit tüm bağ bahçeleri hacı dedem amcama bıraktı.şimdi parası bittikçe bi bahçe satıp yoluna bakıyo

Geri