Işıklı Ayakkabı

Konu sahibi son olarak 4990 gün önce görüldü
Çocukluğumuzda gayet popüler olan, çocukların sırf mahalledeki-okuldaki arkadaşlarına hava atmak için veya arkadaşlarından görüp heveslendiği için babalarına rica minnet aldırdıkları gayet lüzumsuz bir icattır kendisi. İcat edilmesinin ya da piyasaya sürülmesinin tek nedenide bu saftirik çocuklar sayesinde para kazanmayı amaçlamaktır.

Başarılıda olunmuştur, bu ayakkabılar sayesinde ya sırf topuklarına basarak yürüyen ya da "ayakkabının pili bitmesin" diye parmak uçlarına basarak yürüyen iki farklı özelliğe sahip bir nesil yetişmiştir.

Bu arada "ayakkabının pilinin bitmesi" gibi saçma bir kullanımıda insanların hayatına sokmuştur.

Çocukluğumda 3 kez ışıklı spor ayakkabım olmuştu ikisini kaybetmiştim birini de aldıktan 3 gün sonra bozmuştum. Ne kadar şanssız bir çocukmuşum :o

Çocukluğumda 3 kez ışıklı spor ayakkabım olmuştu ikisini kaybetmiştim birini de aldıktan 3 gün sonra bozmuştum. Ne kadar şanssız bir çocukmuşum :o

Ben hiç kullanmadım desem yeridir, zaten pek de sevmezdim; ne o öyle uzay mekiği gibi :cici:

hey gidi. bizim zamanimizda yumurta topuk vardi yegen.

Kocaman kız oldum hala ışıklı ayakkabım var.Hatta yurtdışında da büyük bir yaygınlıkta kullanılıyor özellikle dansçılar arasında.

Belki de spor ayakkabılara olan aşkımın başlangıcıdır onlar. Çok severdim.
Var mıdır bize göre? Ben yine alır giyerim bi' şey olmaz :d
Moda bile olur bir haftaya :d

edit: üstteki mesajı kendiminkini yazdıktan sonra okudum, moda olmuş bile. edineyim ben de. bizim okul bi' ışıklansın. :d

Hiç olmadı:( Alırım kendime ne var içimde mi kalsın yani?

Kardeş bi milyoncudan laser al ayakkabılarının yanlarına yabıştır al sana ışıklı ayakkabı çok da şey yapmamak lazım :liv: Gamer

Bu nasıl;

3-06-015001_0002_1-900x600.jpg

Kardeşler arasında tek benim vardı. Gözüm gibi bakardım. Ayakkabı olsun da çamurdan olsun.

hey gidi. bizim zamanımızda ışıklı böcekler vardı yeğen.

ates-bocegi2.jpg

Ben istiyorum böyle pırıl parıl parlayanlarından.

Geri