Işığı açınca sırra kadem basan sivrisinek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
sanırım ekolojik dengeye faydası olmayan tek şerefsiz hayvan olabilir kendileri.

bak adamın birinin de fil hastalığına yakalanmasına sebep olmuş sokarak. yaz da geliyor çekeceğimiz var yine bunlardan.

görünmez oluyor sanki ibine
en gıcık olduğum olay

sanırım ekolojik dengeye faydası olmayan tek şerefsiz hayvan olabilir kendileri.

bak adamın birinin de fil hastalığına yakalanmasına sebep olmuş sokarak. yaz da geliyor çekeceğimiz var yine bunlardan.
Beyaz tenli birisi olduğum için, kedi gibi takip ediyorlar beni habire. Eski evde üst kattan alt kata inerdim orada bile takip ederlerdi. Bakalım yeni evde neler olacak? Ama Sin kov ile önlemimi aldım ben.

Beyaz tenli birisi olduğum için, kedi gibi takip ediyorlar beni habire. Eski evde üst kattan alt kata inerdim orada bile takip ederlerdi. Bakalım yeni evde neler olacak? Ama Sin kov ile önlemimi aldım ben.

azizim benim peder bey esmer, onu da hiç ısırmıyorlar kanını sevmiyorlar adamın. ben de beyaz tenliyim beni çok severler, bu yaz prizlerden sivrisinek kovarı eksik etmemek lazım. bak şimdide kaşınmaya başladım.

azizim benim peder bey esmer, onu da hiç ısırmıyorlar kanını sevmiyorlar adamın. ben de beyaz tenliyim beni çok severler, bu yaz prizlerden sivrisinek kovarı eksik etmemek lazım. bak şimdide kaşınmaya başladım.
Geçenlerde biri tepemde geziyordu iki kaşının arasına bir patlattım pekmezi aktı. Kara sinek zaten sevmem ama bu sivriler ayrı bir garabet. Ben genellikle bu vücuda sürülen losyonlar ile, dediğin gibi sivrisinek fişlerini kullanıyorum. Arada da tütsü yakıyorum, gerçekleri konuşan gördü mü kaçan AKP'li dayılar gibi kaçıyorlar.

geçen yaz ne çektim ben bunlardan hayır bir de ısırılacak yeri ısırmazlar vücudumun en ücra yerlerini ısırırlar :(

geçen yaz ne çektim ben bunlardan hayır bir de ısırılacak yeri ısırmazlar vücudumun en ücra yerlerini ısırırlar :(
Ya şerefsiz zındıklar benim burnumun ucunu, göz altı uçlarını, burnumun sağ sol yanlarını, dudak kenarlarımı bile ısıranlar oldu.
Sapık mıdır nedir çözemedim bunları ben.

yazın çıplak yatmamak lazım malum bölgenizden ısırılırsanız sapık gibi gezersiniz ortada.

gençler sizin kontrast gece karanlığı için fazla açık kalıyor galiba, sinekler o yüzden kolay buluyordur sizi.

gençler sizin kontrast gece karanlığı için fazla açık kalıyor galiba, sinekler o yüzden kolay buluyordur sizi.

azizim vücut sıcaklığından buluyorlar istersen zifiri karanlıkta ol. termal kamera gibi mübarekler.

azizim vücut sıcaklığından buluyorlar istersen zifiri karanlıkta ol. termal kamera gibi mübarekler.
ne güzel işte sıcak kanlı bir insan olarak sevinmelisin.
vay anasını beni sinek bile sevmiyor.

ne güzel işte sıcak kanlı bir insan olarak sevinmelisin.
vay anasını beni sinek bile sevmiyor.

Yani kötü şeylere güzel tarafından da bakabilmek için emsal teşkil eden güzel bir örnek oldu, fakir tesellisi gibi oldu ama olsun.

Yani kötü şeylere güzel tarafından da bakabilmek için emsal teşkil eden güzel bir örnek oldu, fakir tesellisi gibi oldu ama olsun.

sikko tao felsefesi okuyorum idare et.
güzellik içimizde falan filan diyorlar, anda kal bir şeyler zırvalıyorlar idare et.

Hızlı evrimleşiyorlar.
En çok insektisit sanayisini zorluyorlar bu anlamda;5 yıl önceki ilaç formülü pek bir şey yapmayabiliyor

Geri