İŞİD'den İstanbul'a tehdit

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Korkmuyoruz demi?
Işid cici, Işid mimi, Işid pisi gehh minnoş.

hahah iyiymiş oda :D

yalnız herifin kafa baya iyi ha, tecavüzcülerle şavaşın filan diyor kendileri sanki zemzemle yıkanmış, ne kullanıyor acaba bunlar.

1395444_306438912828769_165980884_n.jpg

PKK Türkiye'yi tehdit edince herkes kafasını kuma gömüyor nedense. ha PKK ha IŞİD. ikiside kukla ikiside tecavüzcü.

kim gömmüş kafasını yahu, işid dediğin birebir hükümetin beslediği itler ordusu, hatayda tedavi ettirip saldılar piyasaya, pkk zaten yıllardır var kimin uşaklığını yaptığıda ortada, tek farkları işidi hortlatan başımızdakiler.

Işid'i besleyip, tırlarla silah yollayıp, militanlarına askeri eğitim verip gögüs kabartırken; başını kuma gömenler, şuan tam olarak neden rahatsız oluyorlar bunu da anlamış değilim yahu :T:

arpes babamla aynı feysbuk sayfasında takılıyo olabilir misiniz. sjafjlaglakşfskg

Oooo, ilginç bilgiler.
Maşallah :)

Arkadaşlar yorum yaparken insaflı olalım.
O kadar tutarsız iddialar atıyoruz ki,ispatı mümkün değil.

Devletin tutumu belli,İşid'in ne olduğu,neye hizmet ettiği belli..Yani biraz daha dikkat etsek yorum yaparken..diyorum.

istanbulu kuşatmış gibi konuşmuş gerizekalı yobaz
ışidin varlığı ve gücü türkiyede sökmez
türkiyenin dinamikleri ve yapısı farklı
bu biliniyor
bunu kendiside biliyor
o kadar bomba attık kamplarına
kıçı kırık bi idiotu kamera önüne koyup saçmalatmaktan başka bişe yapamamışlar
ebesinin rakkasından konuşmak kolay tabi
biz burdayız sıkıyosa gelde görelim cüsseni

istanbulu kuşatmış gibi konuşmuş gerizekalı yobaz
ışidin varlığı ve gücü türkiyede sökmez
türkiyenin dinamikleri ve yapısı farklı
bu biliniyor
bunu kendiside biliyor
o kadar bomba attık kamplarına
kıçı kırık bi idiotu kamera önüne koyup saçmalatmaktan başka bişe yapamamışlar
ebesinin rakkasından konuşmak kolay tabi
biz burdayız sıkıyosa gelde görelim cüsseni

Herhalde TOYOTA lara binip biksilerle istanbulda gezmeyecekler. Ama bir gün pat diye bir müzede, camide, cem evinde canlı bomba patlatabilirler. Kaldı ki Türkiyede de böyle eylemler yapıyorlar genel olarak bkz : Reyhanlı bkz: Suruç

Hayır işid gidip başkalarıyla da ortak çalışırsa ben ondan korkuyorum, malum bombalar hep patlıyor.
Bol buldular ya ortalığa yayıyorlar.

Bkz: Sultanbeyli, Fatih...

Geri