işi düşünce arayan kişiler

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
gün gelip yalnız kalmaya bel bağlamış olacak kişilerdir.Uzak durmaları tercihimdir.

Beni bu sebepten kimse aramıyor. Aslında beni kimse aramıyor. Sanırım şanslı bir insanım. :p

işi düşünce arananlar işi düşünce arayanlardandır. karşılıklı bir ilişkidir birbirlerini işleri düşünce ararlar.

selam verdiginde, "ne oldu, ne istiyorsun" diye tepki verdigim insan türüdür :D

Genelde vize ve final zamani musallat olurlar insana notlarini verene kadarda kurtulamazsin.

Ülen sanki kimse yapmıyo gibi bide nası lanetlemişler öyle yapanları :D

ya ne kadar millet dertliymiş bu tiplerden :) ama en temizi var ben kimseyi aramıyorum.Bu nedenle kimsede beni aramıyor sorun kökten çözmek lazım aslında cep telefonu niye var ki :dusun:

Düşünce nasıl aranır diyorum, öyle bir iş mi var?? Hala uyuyorum ben demek ki..:D

Hayatımdan çıkardığım bir daha asla muhatap olmadığım tipler.

Çevremdeki insanların %90'ı.

Yok mesele benim bundan üzüntü duymam yada duymamam değil ki gram üzüntü duymuyorum.Üst üste yaptıkları yüzsüzlükten sebep, ağır konuşup telefonu yüzlerine kapayarak sinir sahibi olmaktan rahatsızım.Yeterince sinir hastası oldum zaten falan asdşlaşdlkasş

Üfff başlığı nasıl okumuşum.. Düşünce aramak ne diyorum deminden beri..: ))) hayvanadam'ı da analım bu arada.: )

Bir şekilde bağımı koparıyorum böyleleriyle.. Uğraşamam hiç..

Benimkiler önce hal hatır sorar gibi bir kere ararlar. (Hiç aramadıkları halde) Nasılsın, iyi misin, öylesine aradım v.s. Tabi bir kaç gün sonra yine arayıp ağızlarındaki baklayı çıkarırlar. Komik kişilerdir :) Yine de yardımcı olmuşluğum vardır. İşimizin düşeceği herkes kankamız olacak değil ya!

Gorusemiyoruk yieaaa'yı konuşmanın bir tarafina muhakkak sıkıştıran insanlardır

Geri