Merhaba arkadaşlar, bodyforumlarında aradığım cevapları buldum. Fakat fazla bilgiden zarar gelmez, öğrendiğimden bir fazlasını söyleyecek birisi çıkar belki.
Şimdi öncelikle ; Bulk dönemini 6 aydan 9 aya çıkartarak uzattım, fakat 10. Ay sonunda artık definasyon dönemine girmek istiyorum bunun için ;
Kilo : 80
Boy: 1.85
Vücut Yağ Oranı : %13
Kullandığım supplementler ;
Whey Isolate Protein 2000 Gr
Xtend BCAA 384 Gr
Weider Pure Creatine 600 Gr
Weider Glutamine 400 Gr
Hardline CLA 90 kapsül.
Sağlam bir spor geçmişim ve alt yapım var. Haftanın 5 günü düzenli spor yaparak geçiyor, hareketli bir işte çalışıyorum işim gereği fakat Yağ oranımı en fazla %12 ye kadar çekebildim.
İlaç adı clenbuterol.
Elimde clenbuterol kullanacağım zaman uygulamam gereken diyet ve alet hareketlerine kadar 4 haftalık programım doktor ve spor hocam tarafından hazırlandı,
Amacım vücut yağ oranımı %10 veya altına çekmek, bunun için clenbuterol adlı ilacı kullanma kararı aldım. bununla orantılı olarak, BCAA oranını servis başına arttırmayı düşünüyorum. Clenbuterol Hakkında belki 100 sayfa okumuşumdur, doktorumla defalarca konuştum, bir sürü body forumunda bilgi alışverişi yaptım, kullananların fikirleri, küre hala devam eden kişilerin fikirleri belki 60 farklı kullanan kişi ile konuştum.
Kullanma gibi laflardan ziyade bana gerçek anlamda kullanmış birisi ya da birileri varsa sorularıma cevap yazabilir mi ?
Sorularım ;
1) % kaç yağ oranıyla başladın,
2) Aklında ideal yağ oranın % kaçtı ?
3) % kaça kadar zorlanmadan sağlıklı bir biçimde çektin ?
4) Kullanırken piramit yöntem dışında uyguladığın ya da izlediğin yöntem var mı ?
5) Supplementler ile karıştırdın mı ?
6) BCAA yı porsiyon başına kaç grama çıkartın ya da çıkarttın mı ?
7) %0 şeker diyeti ile kullandın mı ? Kullandıysan sonuçları neler ?
8) Piramit kullanımı bittiği zaman, yağ oranını ne kadar süre koruya bildin ?
9) Kullanırken kaybettiğin kas kütlesi ne kadar ?
10) Pump yaptığın zaman damarlarda şişme oluyor mu ?
Şimdiden Teşekkürler arkadaşlar. :hi:
Şimdi öncelikle ; Bulk dönemini 6 aydan 9 aya çıkartarak uzattım, fakat 10. Ay sonunda artık definasyon dönemine girmek istiyorum bunun için ;
Kilo : 80
Boy: 1.85
Vücut Yağ Oranı : %13
Kullandığım supplementler ;
Whey Isolate Protein 2000 Gr
Xtend BCAA 384 Gr
Weider Pure Creatine 600 Gr
Weider Glutamine 400 Gr
Hardline CLA 90 kapsül.
Sağlam bir spor geçmişim ve alt yapım var. Haftanın 5 günü düzenli spor yaparak geçiyor, hareketli bir işte çalışıyorum işim gereği fakat Yağ oranımı en fazla %12 ye kadar çekebildim.
İlaç adı clenbuterol.
Elimde clenbuterol kullanacağım zaman uygulamam gereken diyet ve alet hareketlerine kadar 4 haftalık programım doktor ve spor hocam tarafından hazırlandı,
Amacım vücut yağ oranımı %10 veya altına çekmek, bunun için clenbuterol adlı ilacı kullanma kararı aldım. bununla orantılı olarak, BCAA oranını servis başına arttırmayı düşünüyorum. Clenbuterol Hakkında belki 100 sayfa okumuşumdur, doktorumla defalarca konuştum, bir sürü body forumunda bilgi alışverişi yaptım, kullananların fikirleri, küre hala devam eden kişilerin fikirleri belki 60 farklı kullanan kişi ile konuştum.
Kullanma gibi laflardan ziyade bana gerçek anlamda kullanmış birisi ya da birileri varsa sorularıma cevap yazabilir mi ?
Sorularım ;
1) % kaç yağ oranıyla başladın,
2) Aklında ideal yağ oranın % kaçtı ?
3) % kaça kadar zorlanmadan sağlıklı bir biçimde çektin ?
4) Kullanırken piramit yöntem dışında uyguladığın ya da izlediğin yöntem var mı ?
5) Supplementler ile karıştırdın mı ?
6) BCAA yı porsiyon başına kaç grama çıkartın ya da çıkarttın mı ?
7) %0 şeker diyeti ile kullandın mı ? Kullandıysan sonuçları neler ?
8) Piramit kullanımı bittiği zaman, yağ oranını ne kadar süre koruya bildin ?
9) Kullanırken kaybettiğin kas kütlesi ne kadar ?
10) Pump yaptığın zaman damarlarda şişme oluyor mu ?
Şimdiden Teşekkürler arkadaşlar. :hi: