İşe geç kalınca aceleyle yapılan saçmalıklar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kişinin kendi ofisi ise alarmı kapatmayı unutup yakın çevredeki herkesi ayağa kaldırmak.

en unutulmayacak şeyleri evde unuturum...
veeee aceleyle olan her günümde demlediğim o kahveyi saatlerce ne giyeceğim diye düşündüğüm kıyafetimin üstüne dökerim

ofisin anahtarını unutup yarı yoldan döndüğüm çok olmuştur. hatta ofisin önünden döndüğüm bile olmuş olabilir...

Telefonu evde unutmak.Kabus.
Arabada icmek icin hazirladigin kahveyi arabanin üstünde unutup, (o arada arabanin anahtarini aramaya fokus olmussundur) arabayi calistirmis bulunmak..dikiz aynasinda o öksüz dökülmüs kahveyi fark etmissindir ve üzülmüssündür.

burada da anlatmış olmalıyım size; daire kapısından çıkıp asansöre de o şekilde binip, tam apartman kapısından çıkarken üzerimde sadece külotlu çorabım ve trençkotum olduğunu…........ elbisemi giymemişim........ allahım korusun.dlkfjg

burada da anlatmış olmalıyım size; daire kapısından çıkıp asansöre de o şekilde binip, tam apartman kapısından çıkarken üzerimde sadece külotlu çorabım ve trençkotum olduğunu…........ elbisemi giymemişim........ allahım korusun.dlkfjg
Ciddi misin?

farklı iki ayakkabı giymişliğim çok oldu bir de pantolonu tişört, tişörtü pantolon gibi giymeye çalışmışlığım da... ben uykudan yeni uyanınca biraz şeyim ya, mal....

Yemin ederim bir keresinde gömleğin altında gece uyuduğum şortla çıkmıştım servisi kaçırmayayım diye aceleyle. Sokağa çıktığımda alttan soğuk vurunca anlamıştım pantolon giymeyi unuttuğumu.

Sabahlari uyur uyanik gittigimden her gordugume "iyi geceler" dilerim ,s

Yazın duruşmam yok, müvekkil görüşmem yok bir kaç dilekçem var. Şort tişort büroya gittim.

Tak adliyeden telefon, sistemde gözükmeyen bir duruşmam var (Kaçak bir sanık yakalanmış) hemen adliyeye çağırıyorlar.

Cübbeyi çektim adliyede üstüme. Altta mini şort, arkadan bakan çıplak adam cübbe giymiş sanar. Neyse utana sıkıla girdik adliyeye. “Ehehehe bura bodrum mu ehehehe” esprileri eşliğinde girdik çıktık.

O günden beri büroda yedek pantolon, polo yaka tişört tutarım dolabımda.

Geri