iş yerinde flörtleşme

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kimin eli kimin cebinde belli değil gibi söylemler duyuyorum son zamanlarda.
ama bunun sonu ve sınırı yok ne tuhaf birşey)

Çalıştığım diğer yerlerde vardı ama burada öyle bir şeye şahit olmadım.

Düşüncesi bile iğrenç.

• Beğen
Tepkiler: ne
Ayni is yerinde calistigim kisilere ters gozle bakmam, o kadar da sey degilim-s.ref.siz-, diyen 1ini animsiyorum...
...
...
...
...
...
telefonuna gelen " aklim sende kaldi" mesajina hani yanlis anlasilmalara mahal vermemek icin yaptigi son derece gereksiz, asiri detayli ve aslinda her seyi daha da belirgin hale getiren aciklamalari geliyor aklima...

Kendini ele veren o aciklamasi olmasaydi, "Kemal'im yapmaz"ciliga devam edecektim arkadaslar... affs gerci o an da oyleydim ya, neysemse...fsfd

Gayet doğal. İnsanlar zaman ve mekan paylaştığı insanlarla iletişim kurar, onlardan etkilenir. Etkilemeye çalışır. Flörtleşir.

• Hehe
Tepkiler: ne
Herkes suç gibi yazmış. İş yeri düzenine uyuyor, işleri aksatmıyorsan hiçbir sorun yok. Etik dışı bir şey de değil.
Milletin sanal dışında manitosu olmayınca garipsiyor, ya da bir günlük bile sigorta girişi olmayınca.

Herkes suç gibi yazmış. İş yeri düzenine uyuyor, işleri aksatmıyorsan hiçbir sorun yok. Etik dışı bir şey de değil.
Milletin sanal dışında manitosu olmayınca garipsiyor, ya da bir günlük bile sigorta girişi olmayınca.
aksıyorr başlıyor izinler sonra çift çift alınmaya haha:D
yallah.

hayatınızda biri yoksa ve verimliliği etkilemiyor, profesyonelliğinize zeval gelmiyorsa… neden olmasın, olabilir. Ve fakat bunun şöyle bir handikapı olabilir; görüştünüz birkaç kere, kafalar uyuşmadı, hoşlantınız devam etmedi bilmem ne, nokta koydunuz… o zaman işler biraz garipleşebilir, o da sanırım zor olsa da aşılır… yine de farklı birimlerde olmasına özen gösterin… farklı kat olabilir, farklı müdürlük… evet işin püf noktaları bunlar…

Profesyonel iş yaşamında kabul gören bir durum değil hatta evlilik aşamasına gelindiğinde bile bir tarafın ayrılması ya da başka birime, şubeye geçmesi öneriliyor.

Genelde tazminat verip iş akdini sonlandırma ile sonuçlanmaktadır.

hanımla tanışmadan önce ben de böyle düşünüyordum
asla kendi iş yerinde çalışan biriyle olmaz diyordum yoo yoo asla
hatta onunla birlikte ilk çalışmaya başladığımız günlerde nerdeyse nefret bile ediyordum ondan o kadar gıcık antipatik tavırları vardı
sivri dilli dik kafalı kendini beğenmiş tavırlar
sonra nasıl olduysa iletişimimiz düzeldi ve bir süre sonra hoşlanmaya başladım
geceleri uyuyamıyordum
aşağılık herif nasıl yaparsın bunu iğreniyorum senden gibi şeyler söylüyordum kendime
ondan uzak durabilmek için çok ciddi psikolojik savaş da verdim ayrıca... ama olmadı... yenildim
sonra açıldım ona...
açıkçası hoşlandığı kişilere açılabilen biri değildim genelde. çok ciddi reddedilme korkusu vardı hep içimde. çok çok iyi anlaştığım kadınlarla ilgili hep yok ya arkadaşız biz beni arkadaşı gibi seviyor diye düşünürdüm. dolayısıyla ona açıldığımda ilk tepkisini alana kadarki süreç ölüm gibi bir şeydi...
sonra da evlendik işte. yani benim için zaten başka seçenek de yoktu.
aldım kendimi karşıma
bak osman dedim bu işler öyle lay lay lom olmaz
madem duygularına ket vuramıyorsun
evlen bu kızla
sen onunla gönül eğlendirecek adam değilsin. o da öyle biri değil. bu iş ciddi ona göre
tamam abi peki dedim
sonrası malum

Geri