İş ortamında en sevimsiz 3 çalışan burcu

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü

İş ortamı hayatımızın saatlerini geçirdiğimiz bir yer. Bu nedenle iyi çalışabilmenin sırrı iyi geçinmek. Peki iş ortamında en sevimsiz 3 çalışan burcu hangisi? İşte yanıtı...İş ortamı hayatımızın saatlerini geçirdiğimiz bir yer. Bu nedenle iyi çalışabilmenin sırrı iyi geçinmek. Peki iş ortamında en sevimsiz 3 çalışan burcu hangisi? İşte yanıtı...​

Her ortamda sevdiğimiz çabucak ısındığımız insanlar olabileceği gibi yıldızlarımızın barışmayacağı kişiler de olur. Peki iş ortamında en sevimsiz 3 çalışan burcu hangisi? İşte yanıtı...

İŞ ORTAMINDA EN SEVİMSİZ 3 ÇALIŞAN BURCU

BOĞA:
Hırslı Boğalar iş ortamında rahatsız edici olabilirler. Sağına soluna bakmadan hırçın Boğalar gibi işlerine koşarlar. Bu da onları sevimsiz yapabilir.

İKİZLER: Verdikleri kararlarda ve sözlerde sabit durabilme süreleri en fazla 3 dakika olan İkizler burcu istenilen bir iş arkadaşı olamazlar.

AKREP: İş odaklı Akrep sadece işi duyar. Çevresel şartlara uyum sağlayamamaları onları puzzelın uyumsuz parçası gibi gösterebilir.

Evet bazen uyum saglayamiyoz

isten kaytaran, yaptigi isi ozenle yapmayan, sadece muhabbet eden ve asiri mumuda calisan insanlarin burcu ve konumlari ne acaba

her burcu öv öv boğalara geldi mi sevimsiz... aşk olsun sanemanım... herkes işini düzgün yaparsa hiç sevimsiz olmayız ayrıca :(

Sabit fikirli olanlar ve yeniliğe açık olmayanlar hariç herkesle çalışabilirim

Calistiriyor patron olsun olmasin.d
iki kardesimde aslan etkileri var ve gercekten okulda projelerde olsun, isyerinde olsun, mutlaka yonetmek zorundalar yoksa kavga-tartisma cikiyo. emir almayi da sevmezler. patronuna kafa tutan kac insan var mesela? ya boyle insanlar baskasi icin calisamaz, mutlaka okumaya devam etmeli ve yonetim mertebesinde olmali ki rahat etsin. iyiler bu konuda ama, ciddiyim :')

Çevremde yaptığım ankete göre (4 kişi) en çok çalışan kişilerin %50 oranında oğlak olduğunu gözlemledim. O sebeple bu bilgi bana pek güvenilir gelmedi.

Sorumsuz insanlarla calisamiyorum ben. Yaptigi isin sorumlulugunu alabilmeli bir insan. Ayrica toksik insanlari da sevmiyorum, surekli her seye bir bahane bulup, surekli soylenen, dedikodu yapan, baskalarina da negatifligini bulastiran insanlarla olmuyor

BOĞA: Hırslı Boğalar iş ortamında rahatsız edici olabilirler. Sağına soluna bakmadan hırçın Boğalar gibi işlerine koşarlar. Bu da onları sevimsiz yapabilir.

Çalışmayı çok sevmem ama çalışıyorsam o işi en iyi şekilde yapmayı isterim.buda beni iş yerinde sevimsiz yapabiliyor.

Geri