koarilseva
Mutlu Yıllar
Olayları karıştırdığım falan yok. Maç ne zaman oynandı onu bile bilmiyorum. Aynı tarihlerde mesela Rize'de Trabzon'da büyüklüğü küçüklü maçlar oynanmıştır ve kazananlar illaki horon tepmişlerdir. Aynı şey. Kimse şehit var diye ne horon teper, ne halay. Diagne ne bilsin bu işleri? Karadeniz'e gelenlere horon öğrettikleri gibi Doğu'ya gidenlere de halay öğretirler illaki. Şehit varken horon halay normal mi? Tabiki de değil. Nerede bir şehide sevinen varsa dünya alem ciğerini sökeyim. Fakat konu ırkçılık, terör değil. Konu terör olursa, o konuda da şahsi yorumumuzu zaten yazarız.O gün bizim 12 şehidimiz vardı mutlulukla halay çektiler herhangi bir günde çektikleri halay değildi o karıştırma olayları birbirine
Pkk gerçeği var diye, birileri şehitlere ayrıca seviniyor diye, Rahmi idiotunun anlattığı fıkraya da ben sevinemem veya hoşuma gitmez.
@Xasthur kardeşim inan takip edebilecek kadar müsait değildim ve bilmiyorum. Ama illaki rastlarım ve üç beş yorumum olur. İzlemeye ne hacet, az çok tahmin edebiliyorum. Fakat Kürt meselesine çok başka noktalardan bakıyorum ben. Hani dümenden derler ya benim de Kürt arkadaşlarım var hesabı... Siirtli bir dostum var. Bütün köy göç etmişler. Köyde bir Allah'ın kulu kalmamış. Gece örgüt, gündüz asker basıyordu köyü, bunalıyorduk her gün diyorlar. Abicim bunlar da yaşanmış yani şimdi anladın mı? Halk olarak bi yandan devletle, bi yandan örgütle muhatap olmak ve bunun türlü acılarla yıllarca devam etmesi kolay hayatlar değil. Halk açısından oralari biz çok yalnız biraktik diye düşünüyorum.