İş Görüşmesinin Ardından Söylenen "Biz Sizi Arayacağız" Cümlesi

Konu sahibi son olarak 2468 gün önce görüldü
Oyalama, kandırma, başından salma yöntemidir.
"Siz başka iş bakın" demenin kibar bir şekilde söylenmiş halidir.

e522b3bcf29f1ed43db640b21fe41b40.jpg

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

1662827 yerden aramalarını bekliyorum , mezun olmamı felan bekliyorlar, o zaman arıycaklar mutlaka beni yaa, canlarım :tatlı:
sjdkd

Assist yapmıştı öyle üç ay sonra aradılar müsait değilim demiştim adamlarda sıfır ego bir saat sonra tekrar aramışlardı.

Yok ben ararım siz zahmet etmeyin..

eleman arıyorlar , adı üstünde işte

Genelde aralar arıyorlar başvurduğum pozisyon teknik kısım, tecrübe ve bilgi gerektirdiğinden mütevellit beni arayanlar aradıklarını biliyorlar diye değerlendiriyorum böbürlene böbürlene anlattıkları şirketlerinden sonamacıma yağlama seansı oda geçtikten sonra teklif mektuplarındaki maaşa gülüp geçiyorum sona diyom Nifret ettim meslekten zengin kayınpeder olsada uğraşmasam büle şelerle

Defol git demenin biraz daha kurumsal hali gibi

Bunu duyduğum an hoşlanacağı bir kaç birşey demiştim zamanında müdüre ve adam kitlenip kaldı :)

Bizim şirkette mülakat bölümünü eğer geçmişse uygulamaya çağırıyoruz. 45 dak falan uygulama sürüyor, o bölümü de geçtiyse refaranslarını gözden geçiriyoruz oradan da tam puan aldıysa genel kurul toplanıyor yüz yüze tekrar son bir görüşme olup detaylar konuşuluyor. Geri kalan bölümü personel müdürü hallediyor. Bu aşamalar hep sizi arayacağız bilgilendirme yapılacak şekilde ilerliyor.

Geri