İş çıkışı spora gidenler dikkat! En çok yağ yakılan zaman hangisi?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yok Lefty ya, mesela bu calismalarda kac cocugu var kisinin, ekonomik durumu nedir, calisma kosullari nelerdir, bunlara bakmislar mi? Genelde neden sonuc iliskisi bulunmaz bu calismalarda.

Sabah 3 cocugu okula gondermeye calisirken, sabah nasil spor yapacakmis kadin? Veya ayin sonunu zar zor getiriyor, milyon tane sorunu var, uykusuzluktan zombiye donmus, duzgun yemek yiyemiyor. Diyorsun ki sabah yap sporunu.

Etnik gruplar bile farklidir buyuk ihtimal. Veya aksam spor yaptigi icin, belki yedigi yemek daha gec vakte kaliyor. Asil nedeni bile bulamamis olabilirler.

Kansere care bulundu basligini atan gazetecilerden sonra, haber iceriklerine cok guvenesim gelmiyor :p
Katılıyorum.
Yaşam koşulları, yaş, kilo v.s elbette çok önemli etkenler ancak sabah saatlerinde yapılan sporun, yağ yakımını kolaylaştırdığını başka uzmanlar da ifade etmişti.

Aşırı kilo sorunu olmayan kişilere zaten sadece düzenli yürüyüş öneriliyor.

Yaşam koşullarına göre karar vermek gerekiyor ancak hiç hareketsiz kalmaktansa günün herhangi bir saati yürümenin faydası olacaktır ki kendim de bu farkı deneyimliyorum.

Sabah yürümek gerçekten çok güzel oluyor. Tavsiye ederim ruhen ve fiziken.
Babam da düzenli yürür ve yaşı itibari ile olması gereken hiçbir hastalığı bulunmuyor.

Öyle bir şey pek yok aslında, sabah o soğukta aç aç ağır bir spor zaten yapamazsın ki sakatlanabilirsin veya antreanmanı çıkaramazsın. Gidip yürüyeceksen olur ama yürüyerek yağ yakan da görmedim .d 2 saate yakın tempolu intervaller yapmıyorsanız tabi .d

Öyle bir şey pek yok aslında, sabah o soğukta aç aç ağır bir spor zaten yapamazsın ki sakatlanabilirsin veya antreanmanı çıkaramazsın. Gidip yürüyeceksen olur ama yürüyerek yağ yakan da görmedim .d 2 saate yakın tempolu intervaller yapmıyorsanız tabi .d
Kilo vermek için yürüyüş yapılacaksa iki saatin altında olmamak kaydı ile tempolu yürümek gerekiyor ancak sağlıklı yaşam / formda kalmak için ise yarım saat bile yeterli gelir.

sayın uzmanlar kusura bakmayın da valla iş çıkışı benim en çok dikkat ettiğim şey özellikle kış aylarında gün boyu giydiğim çoraplarımın bacaklarımda oluşturduğu izlerin kabak gibi görünmesi..... eğer buna bir çözümünüz yoksa benim için bilimselliğinizin hiçbir önemi yok valla.....

Sabah kalktığınızda aç karınla yaptığınız spor en hızlı yağ yakımını sağlar. Çünkü vücut uyku halindeyken ihtiyaç duyduğu enerjiyi karbonhidrattan çeker.

Is cikisi spora gitmek nasil yasama askidir Ya Rabbel alemin, ben en fazla cuma aksami giderim o da ertesi gun tatil oldugundan....

Kilo sorununuz yoksa günde yarım ya da bir saat yürümeniz sağlıklı yaşam için yeterli geliyor.

Kendinizi zorlamadan ve düzenli yapmak önemli yoksa spora başlayıp da benim gibi hiç gitmeyenler de olabiliyor. Yüzme ve yürüme dışında hiçbir spor aktivitesi ilgimi çekmiyor.

Hafta sonları misafir gelmezse ve hava da güzelse, sahilde yürürüm. Ama benimkisi daha çok gezmek oluyor ve ardından da Sahil Kafe'ye gider, bir Kahve ve yanında da (varsa) Kek veya Pasta söylerim. Ve bunun kilo vermeme hiç bir etkisinin olmadığını deneyimlerimden söyleyebilirim. Ruhuma çok iyi geliyor yalnız.:)

Hafta sonları misafir gelmezse ve hava da güzelse, sahilde yürürüm. Ama benimkisi daha çok gezmek oluyor ve ardından da Sahil Kafe'ye gider, bir Kahve ve yanında da (varsa) Kek veya Pasta söylerim. Ve bunun kilo vermeme hiç bir etkisinin olmadığını deneyimlerimden söyleyebilirim. Ruhuma çok iyi geliyor yalnız.:)
Yürüyüşü tempolu yapıp sonrasında da her seferinde pasta yemezsen kilo verirsin.:)
Diyet yapmadan sağlıklı beslenme programı oluşturmak gerekiyor.

Sabah yapılan spor çok başka oluyor açıkçası. Spor sonrası yapılan kahvaltı tadı hiçbir şeyde olmuyor... ama şuan çalıştığım için mecbur gidersem akşama kalacak spor her daim. Bazen hiç hevesi bile olmuyor insanın ve aşırı enerjik olduğundan spor sonrası, uykusuzluk problemi yaşanıyor. Tr şartları bir kere guldurmedi şu yuzumuzu

Geri