İş Bankası Kredi Kartı Sahtekarlığı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Gün geçmiyor ki ülkemizde bir dolandırıcılık haberi yaşanmasın. Şimdi ki dolandırıcılık haberimiz, yasal olarak vergisini ödeyip dolandırıcılık yapan bir bankamıza ait. İş Bankası.

İş Bankası, İş'te Üniversiteli adında, öğrencilere ''yıllık aidatsız kredi kartı'' sunuyor.
Buyrun, buda sitelerindeki İşte Üniversiteli Kredi Kartı reklamı.

Buda aralık ayı ekstresi

Buda İş'te Üniversiteli yıllık aidatsız kredi kartım

Mesele burada 54 lira olan kart ücreti değil, her yerde bangır bangır bağırarak kart aidatı olmayan kredi kartı veriyoruz diyerek reklam yapıp, insanları enayi yerine koymaları.
İş Bankasından kredi kartı çıkarmak isterseniz, en azından verdikleri taahhütleri yerine getirmedikleri aklınıza gelsin forumdaşlar. Kimseye İş Bankası ile çalışmayın, kredi kartı çıkarmayın vs demiyorum. Bu olay aklınızın köşesinde bulunsun.

Kart aidat ücreti almak yasal değil. Hukuk devleti olsan bi kapı olur çalacak. Ama işte bizde böyle.

iş bankası peynir ekmek gibi dağıttıği için belirlediği kobayların ekstreye yansıtıyor. bankaya ekstreyi mail atarak geri iade iste ve kartı kapattırıp bonus gence geç reyiz.

iş bankası peynir ekmek gibi dağıttıği için belirlediği kobayların ekstreye yansıtıyor. bankaya ekstreyi mail atarak geri iade iste ve kartı kapattırıp bonus gence geç reyiz.

Aradım bankayı konuştum qnq. Şikayetiniz alındı size dönecekler dediler. Bekliyoruz. Olm çok sık kullanmıyorum zaten. Bu ay bi bu kadar kullandım. kapatıcam zaten lanet girsin işine de bonusuna da

Aradım bankayı konuştum qnq. Şikayetiniz alındı size dönecekler dediler. Bekliyoruz. Olm çok sık kullanmıyorum zaten. Bu ay bi bu kadar kullandım. kapatıcam zaten lanet girsin işine de bonusuna da

ben de hesap kullanım ücretiyle çok uğraştım, sitelerinde 25 yaşına kadar hesap kullanım ücreti alınmaz yazıyor, şubeye gidiyorum bizim öyle bi işlemimiz yok diyor. en son açtım telden gösterdim karıya bu ne diye hemen yaptılar işlemleri... alayı şerefsiz dicem hiç enparayı denedin mi dünyanın en minnoş bankacılığı tavsiye ederim. <33

ben de hesap kullanım ücretiyle çok uğraştım, sitelerinde 25 yaşına kadar hesap kullanım ücreti alınmaz yazıyor, şubeye gidiyorum bizim öyle bi işlemimiz yok diyor. en son açtım telden gösterdim karıya bu ne diye hemen yaptılar işlemleri... alayı şerefsiz dicem hiç enparayı denedin mi dünyanın en minnoş bankacılığı tavsiye ederim. <33

ahahah yok olm ya bundan sonra zaruri işlemler dışında bankalar ile münasebet kurmak istemiyorum :D

her bankanın kendine has sahtekarlık yöntemleri var hepsiyle çalıştım hiç birisinde bankadan karlı çıkamadım .

bankacıların hatalarını nasıl bu kadar sakin yüzlerine vurup işinizi hallediyorsunuz.. ben kendimi kaybediyorum böyle sahtekarlardan hakkımı ararken..bambaşka biri oluyorum ..[emoji28]

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana 88 tl geldi iotalde etmediler aldilar

Her bankada oluyor mu bilmiyorum, kart ücretini vermek istemiyorum kartımı iptal ettirmek istiyorum deyince geri adım atıyorlar. Yıllık kullanım ücreti kesilmeden kullanabiliyorsunuz, çevremde deneyenler var.

Geri