İş arkadaşları

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Vaktinizin bir cogunu gecirdiginiz icin, aradaki samimiyet ve ictenlikle de beraber, hayatin her kosulunda yaninizda olabilecek insanlardir. Kurumsal firmalarda pek gorulmese de, daha butik isletmelerde gorulebilir. Is arkadaslari bir sure sonra sosyal hayatinizin bir parcasi olur.

amire müdüre yalakalik yapan tipler iş yerinde de arkadaşım olamazlar olamadılar da :)
ama bazıları candır ...

para ve zorunluluk var ise
samimiyet azdir
bazen hic olmaz

Asistandan sikayet etmisim resmen:)
Yonetmenler, oyuncular, ressamlar,
salonlar piyasalar sanat sevicileri
Yani piskopatlar, sizoidler,bipolar, manikler

İş hayatı gerçek dallamaları gerçek **Spam/Adversiting**ları tanımak için en ideal ortamdır.Birlikte ıssız adaya düşseniz sokakta karşılaşsanız muhattap olmayacağınız tiplerle yüz yüze iç içe olmayı sindirebilme sanatıdır.
Ben bir kere genel müdür dövmüştüm aşırı haz duymuştum.Büyük patron önce tebrik edip sonra sürgüne yollamayı teklif etmişti ondan beri belli kriterlere sahip olmayan iş arkadaşları ile iş haricinde muhattap olmamayı tercih ediyorum

Bu Juliette de yok ha.

Onu da mı küstürdünüz!? Pek sevmezdim ama sevmediklerimin de forumda olmasını ve anında lafı yapıştırmayı severim.​

Belli bir mesafede kalmak benim tercihim oluyor genelde. Ama bu nasıl bir tezattır ki, dostlarımın birkaçını iş ortamından edinmişim.
Yine de iş yerinde huzurlu olmak çok önemli. Belli mesafede kalmak, her anlamda kafanızın rahat olmasını sağlıyor.
Daha önce çalıştığım departmanda karşı masamda bir kadın oturuyordu ve kafasına mercimek atmak istediğimi bilen bilir fkdk

Her gün yüz yüze bakıyoruz selamda, iletişimde dikkatli davranırım. İlişkilerimde mesafeliyimdir. İş yerinin dış kapısına ileriye taşımam ilişkimi. İş arkadaşı iş yerinde kalıyor bende. Hayatıma, evime ortama almıyorum ancak bir organizasyon olur da toplu yemek ya da eğlence varsa ona da katılmamak için elli yerden bahane üretiyorum. Benim dostlarım arkadaşlarım iş çevresinden olmaz buna çok izin vermiyorum.

Çalışma ortamınızı en zevkli yads kabusa çeviren kişiler :)

Ben çok seviyorum çalışma arkadaşlarımı (: buda işteki motivasyonumuzu etkiliyor.

Benimle mesai arkadaşı olan mesainin nasıl geçtiğini bilmez ama yoldan da çıkar, Allah hayırlı mesaidaşlar versin...​

Mesleğimiz gereği farklı görev tanımlarımiz olsa da birlikte birbirimizi tamamliyoruz
Hepsini de çok seviyorum.

Hepsini ayrı ayrı seviyorum.

Bir iş ortamı için en önemli etkenlerden biridir. Maaşlar ve İşveren / üst kadrosundan sonra ikinci sırada gelir.

3 ay kadar önce 7 yıllık iş arkadaşlarımdan ayrıldım. Cidden zormuş. El ense olduğum, çok rahat şakalaşabildiğimiz insanlardan ayrılmak koyuyor.

Vizyonsuz köpekler sjdjsj tatlılar ama, seviyorum :galp

Geri