İş arkadaşları

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Insan ailesinden fazla bu insanlari goruyor taniyor. Artik aileden daha yakin olurlar size. Bazisinin kafasina zimbayi atasin gelir,bazisinin esek sakalarini kaldirabilirsin. Sonuc itibariyle haftanin 5 gunu gormek zorunda oldugunuz insanlardir.

İş yerinde yaşayan benim gibi insanlar için çok hassas dengeleri koruman gereken insanlar.

Benimkiler +35. O yüzden genel olarak sohbetimiz ev geçindirme, çocukların parktaki davranışı ve kayınvalide ziyareti.

Ülkede ne kadar sorunlu ve cins insan varsa hepsini bir araya toplamışlar, en normal sandığım insan bile yangın sırasında "yanıyoruz" diyerek sırıtıyordu.

Günümüzün çoğunu aynı mekanda ve yüzyüze geçirdiğimiz, bir bütün olarak aynı hedefe odaklı sorumluluk alabildiğimiz insanlar. Huzur ve ekip çalışmasında kaliteli örgütlenme varsa o iş yeri başarılıdır.

Bazıları ile artık ailece tanışır ve hatta görüşür oluruz. Bir bakmışım amca olmuşum. Sokakta karşılaşınca hemen hatırlanmışım. Hatta bazı aşk'lar doğmuş aynı iş ortamında ve aynı işyerinde çalışıpta evli olanlar olmuş aramızda. Ortam iyiyse arkadaşlıklar da ömür boyu sürer. Ortan kötüyse, herkes birbirini rakip görüp kuyu kazar.

ezik ve yalaka olanları hiç çekilmiyor ama ben dört yıldır çekiyorum :gamer:

Samimiyet kurmakta gucluk cekiyorum, calistigim donemlerde de is arkadasim sadece is arkadasim oldu, aileden hissetmem cok zor.

Aslında selam bile vermiyeceğiniz insanlar olan iş arkadaşlarını mecburen muhattap alıp gülücükler saçıp mesai çıkışı oh be diyorsunuz.

Mesafeli olmakta fayda var.
Kim kimin kuyusunu kazıyor belli değil. Samimiyetsiz ortamlardan hoşlanmiyorum ama napcan mecbur:u2:​

En samimi ve en sevdiğim çocukluk arkadaşım ile aynı ofisi paylaşıyoruz. ikimizde iş ortamda geçen konuşmalar da çoğu zaman birbirine benzer şeyler düşünürüz , iş arkadaşı konusunda kendimi çok şanslı hissediyorum.

Şimdiye dek iş ekibimi 0-6 yaş grubu oluşturduğu için hepsinin götünü çimcirmekle geçti iş hayatım.

Problem yaratmaya, ortam huzurunu kaçırmaya meraklı, gönüllü mikserlik yapanlar var ya onlar hariç kendini bilen insanlarla muhattap olduğumdan.
Sorunsuz gidip geliyoruz. Evet 2 kanki kazandırdı bana
Saçlarımız bile aynı renk .d

Benim hiç iş arkadaşım olmadı ):

Her iş ortamı bir değil. Biraz çalışanların karakteristik yapısına bağlı, biraz ortak yönlerine ve biraz da yönetim biçimine. Bazı şirketlerde aile ortamı var. Tüm çalışanların ortalama yaşlarının aynı olması belki bunda etkili olabilir. Her iki ortamı da yaşadım. İlk ortamda yardımlaşma ve saygı vardı, diğer ortamda kıskançlık ve paragözlülük vardı. Eski iş arkadaşlarımla hala görüşüyoruz. Diğerlerini unuttum bile.

Herhangi biri ile sorun yaşamadığım arkadaşlardır.
Zaten herkes işinde gücünde ve ortamı karıştırmak gibi gereksiz bir görev üstlenen biri de yok.
Sanırım bu konuda şanslıyım.

Benim su ara calismak zorunda oldugum biri var.
Medeni insanlara yakisan muhatabini ciddiyetle dinlemek ve karsilik vermektir di mi?
hah! iste ben bu ciddiyeti kendisine gosteremiyorum
Her sabah ortam yapmaya gelmis teletabi tavirlari ile beni benden almakta.
cizgi film cizgi film konusuyor ve bunu Ilber Ortayli ciddiyeti ve ozguveni ile yapiyor
bir seyler soyluyor ama soyledikleri bir anlam etrafinda toplanmiyor.
Isin tuhafi onun beni anlasilmaz bulmasi, o kadar uyumlu bir sekilde anlasamiyoruz ki
adeta birbimizi anlamamak icin dogmusuz :)

Geri