iş arkadaşım bana aşık oldu

• Kullanıcı Tibet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Dostum sevdikten sonra dinin,dilin,ırkın,rengin inan hiç bir önemi kalmıyor. Dindar insan ile ateist birlikte olabilir eğer birbirlerine saygıları varsa. Sende hoşlanıyorsan kızdan ki hoşlanmadıgın belli bu konuyu açtıgına göre ama eğer hoşlanıyorsan durumu acıklarsın güzel bi tepki verirse olur direk yobazlık yaparsa zaten üstü kalsın.

Ateist olduğunu öğrenince senden vazgeçince neden üzülsün ki? ateist olduğunu belirtmek istemiyorsan orası başka.

Böyle durumlarda başka birinden fikir almak saçmalıktır ya olayı sen yaşıyorsun en ince ayrıntısına kadar sen biliyorsun en temiz sen düşünürsün bu konuda.
Nasıl davransam doğrusu olur diyerekten düşünürsen problem olmaz

Yanında burnunu karıştır.

Bu olay beni hatırlattı ki :cici: ben ateistlikten dönmüş müslüman benim eski eşek sevgilim
müslümanlıktan dönmüş ateist :) baya zor oldu yani))) olmuyor kardeşim napsan da olmuyor
işte müslümanla ateist bir arada olamıyor. Hatta o kız seni ateist olarak kabullense de
hatta sen onu türbanlı kabul etsende olmuyor işte. Bi zaman sonra nefret etceksiniz bir birinizden.
O yüzden gec olmadan bitir. Kıza istersen söyleme ateist olduğunu. Çok soğukluk yap ilgisizlik
yap zaten kendisi seni sevmekten vazgeçecek. Benden bu kadar :)

abi git ateist olduğunu söyle diyecekler yazmasın demişsin ama bu olayın çözümü zaten o. güzelce izah ettiğin sürece istediğin sonuca varırsın. ha sen benim din görüşümün konusu açılmasın, tatlı dille, güler yüzle bu işi halledelim dersen daha da karıştırırsın ortalığı. direkt reddetmek yerine ayıp olmasın diye ben gayim demek gibi bi şey olur seninki.

Kızın gittiği yoldan gidersen hem huzur bulursun hem de iyilik çünkü ataistlik gidilecek yol degil

Geri