Irene Adler / Latte

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Latte içindeki tebessümle ,güleç yüzüyle tanımaktan mutlu olduğum bir insan.
Çok şirin köpekleri var ve onlara can-ı gönülden sevgi besleyen,doğanın canlarına değeri bilen bir arkadaşımız.
Burdan da hoşgeldin demek isterim.:sana:

26-07-2015 01:22

Bilinçli,Türkçe'si muazzam güzel,cümleleri özenli ve öylesine konuşmayan bir insan.
Bundan daha ötesi sevgiyle yeralan yaklaşımları.Dilerim o seçkin duruşun ile hep mutlu olursun Latte.:f:Sevgilerle

hep lethe ile karıştırıyom :T: kırmızı olsa nicki Lethe zannederim.

tanımıyorum kendisini ama nicki güzel.

ben de latteyi ilk gördüğümde
aayy ilk kez lethe nin avatarını beğendim demiştim :D

şimdilik çok öpüşmedik, ilerde daha çok öpüşürsek gelir yazarım
çok öpüşmeli günler.

Şahsi olarak tanımıyorum fakat dile getirdiği görüşlerle forum içerisinde en objektif gördüğüm nadir üyelerdendir.

Yeni geldi çabuk adapte oldu .. Dinliyor ve anlamaya çalışıp sonra kendi fikrini belirtiyor ki bu da aklı başında biri olduğunun göstergesidir ..

Uslup sorunu olan o kadar uye olmasina ragmen , uslubuna dikat eden ve yerinde tespitleri olan bir uye.

Sana ozel secilmis onlarca sifat varken ben 'cocuklugum..' diye giris yapmak istiyorum.. :cici: Seneler oncesinden beri mesafe kavramlarini birbirimize unutturarak harika zamanlar gecirdik. Ne mutlulugumuzu ne huzunlerimizi paylasmamiza engel olmadi bu durum. Tum tecrubesizliklerimizin ustesinden birbirimizden aldigimiz guclerle geldik. Sirf birimizin cani aciyo diye digerimizin de uykusuz kaldigi gecelerde anladikki biz dosttan ote kardesiz. Senin o yardimsever, samimi, tertemiz kalbine sahip oldugum icin dunyanin en sansli hatunuyum :dyg: Her dustugumuzde kurtuluslarimiz olan ellerimiz yakin zamanda bulusacak.. Az kaldi yanima gelmene ve artik o eli hic bir zaman birakmayacagim ben. Buyuduk artik. Daha gucluyuz, daha tecrubeliyiz ve daha mutlu.. Bir tek Latte'm olsun bana bir sey olmaz diyerek noktalamak istiyorum cunku burnum acimaya basladi sanirim duygulandim :s: Seni cok seviyorum kardesim cok cok cokk..:benmi:

Olgun ve güzel yorumları var, gördüğüm kadarı ile değer verilesi insanlardan birisi.Umarım kalıcı olursun

İlk defa planlamadan icimden geldigi gibi anlatacagim seni.. Tıpkı senelerdir yasadigimiz dostlugumuz gibi, aniden, icten.. Senin en cok neyini seviyorum biliyo musun? Oncelikle o koskoca kalbini, tertemiz dusuncelerini, fedakarligini ve her seyden once, 'BEN MUTSUZUM SEN DE MUTSUZ OL' cumlesindeki samimiyetini. İtiraf etmem gerekirse bunu bende sana cogu kez yapiyorum. 'PEKİ, HADİ MUTSUZUZ' diye onaylayip mutsuz rolu oynamalarimiza da ayrica hayranlık duyuyorum. Hic cekinmeden belirttigin sitemlerini, bazen sert mizacini bazen ise jestlerini seviyorum. Her biri ayri bir guzellik katiyo bendeki yerine. En ozeli de ne olursa olsun kopamayisimizi seviyorum. Uzakken yakin olabilmeyi, yan yana gecirecegimiz gunlerin hayallerini seviyorum.
Aslında ben seni cok seviyorum...

Forumda duruşunu en çok beğendiğim üye diyebilirim kendisi için. Ne olursa olsun çizgisinden çıkmıyor. Kendisini deli edecek bi insan bile olsa karşısındaki saygısını bozmuyor. Taktire şayan. Kesinlikle severek takip ediyorum. Hatta sırf yorumunu okumak için girdiğim konular bile oluyor.
Umarım güzel şeylerle karşılaşırsın Latte, bir gün tanışmak ümidi ile..
^^

Pek methiye dizmeyi beceremem ben.

Ama her neysen, nasılsan - bu iki cümleyi bir sürü övgü sözcüğü olarak da okuyabilirsin- öyle kal. Şu anda nasılsan tüm ömrün fikren böyle geçsin.

Sana herhalde yazabileceğim tek şey en sevdiğim şiirlerden birinden bir alıntı olur.

Vahim olan, yolun yolcusuz olması değil;
asıl vahim olan yolcunun yolsuz olmasıdır;
yolsuz, hedefsiz, amaçsız, şaşkın, hercai ve seyyal.....
"en doğru yol: en dikensiz yoldur" diyenler seni aldatıyorlar.
onlar, karanlık evlerinde kaybettiklerini sokak lambasının altında arayan şaşkınlardır.
aldırma....
ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir.
dikenine katlanmaktan söz edenler, aşıkmış gibi davrananlardır.
gerçek aşık olanlarsa, dikenini de sever.
dostum, yollar yürümek içindir.
fakat, şu gerçeği de hiç unutma:
yürümekle varılmaz, lakin varanlar yürüyenlerdir.

Tanımasamda forumda görmeyi sevdiğim bir insan :)
Mizah konularında bile ciddiyetini bozmadan yorum katıyor .
Soğuk görünsede sıcakkanlı biri.
Yüreği güzel insanlardan tanıdıkça ekleyeceğim :)

Düşünce yapısı olarak birimiz Edirne birimiz Ardahan olmamıza rağmen yazdıklarını okutabilen, tartışmalarda saygı çerçevesinden çıkmayan, kibar, görüşlerini savunmaktan vazgeçmeyen, inatçı, hanım hanımcık üyemiz. Daha çok kavga edicez ama olsun. İyidir kendileri.

Nik mi değişmiş. Buralarda mı ki bilmiyorum. Latte nickini görmeyi özledim.

latteymiş ya la bu :asd:

kısa bir sohbetimiz olmuştu kendisiyle ilk geldiği zamanlar. ağırbaşlı bir bayan.
sevgiler

Bu nicki kesinlikle kendisine daha çok yakışmış. Forumdaki yorumlarına denk geldikçe bakmaya, takip etmeye çalışıyorum. Fikren de kendime yakın bulduğum, karşısında olan tüm üslupsuz üyelere karşı çizgisinden çıkmayan, bu yönüyle taktir ettiğim hatun kişisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri