İrem derici’den takipçisine küfür.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yazım hatası o. Öyle yazmak istediğini sanmıyorum.

orada açık mert korkusuzlarin salağı dört gündür kapadokyadayim demek istiyor,siz de hemen fesatlık yapıyorsunuz

Selam, kensini dinlemem ama insan o da? Küfretsin. Canı sağolsun. Bildiğim kadarıyla güzellik konusunda kompleksli biri. Bunu yazan adam da en az benim kadar biliyordur. Kadını zayıf noktasından vurmaya çalışırsa böyle bir cevap alabilir. Ününü kullanarak algı çalışması yapıp rezil rüsva edebilirdi de. İçinden geleni yapıp tepkileri toplayan taraf olmayı seçmiş, eline sağlık.

Konu ne bilmiyorum.Belki kendince haklı.Onu da bilmiyorum.
Fakat bu kadın eğer şarkıcı olmasaydı kesinlikle beş kuruş etmezdi.Degisik bir karakter.Ya da aşırı cahil.Bir kaç kez konuşmasını dinledim.Ne diyor bu,der gibi kaldım.Yani bu kadar saçmalayanların küfürü beni şaşırtmaz.

Hakkında hiçbir fikre sahip değilim, tek bir şarkısını bile bilmem ancak bir insana sosyal medya üzerinden böyle bir cümle yazmak da cidden yazan kişinin komplekslerini ve kalbinin-zihninin çirkinliğini yansıtıyor.
İnsanların fiziki görünümü ile alay etme çabasının hoş görülecek hiçbir tarafı yok. Güzel ya da çirkin olduğunun kararını hangi otorite veriyor? Sana güzel geleni ben beğenmem, benim beğendiğimi de bir başkası...

Kadın kendine beton diyor, nasıl bunu kabullensin.D

Geri