İrem Derici sevgilisi Melih Kunukcu ile aşkını ilan etti!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İrem Derici, bir süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Melih Kunukcu ile aşkını ilan etti. Şarkıcı, sevgilisiyle karelerini Instagram'dan paylaştı.

Derici, "Yani seni her gece son geceymiş gibi seveceğim" dedi.

Şarkıcı, "Aşk hayatım çok iyi gidiyor. Melih ile çok iyi giden bir birlikteliğimiz var. Dillensin istemiyorum.

O yüzden sakın yaşıyorum. Daha önce ilişkilerimi göz önünde yaşadığım için çok ağzım yandı. Nazara inanırım" demişti.

Kaynak

unlu-sarkici-irem-derici-sevgilisi-melih-kunukcu-ile-askini-ilan-etti-ABSDx.png

unlu-sarkici-irem-derici-sevgilisi-melih-kunukcu-ile-askini-ilan-etti-gUJq3.jpg
unlu-sarkici-irem-derici-sevgilisi-melih-kunukcu-ile-askini-ilan-etti-kDaEH.jpg

unlu-sarkici-irem-derici-sevgilisi-melih-kunukcu-ile-askini-ilan-etti-TskJP.jpg
unlu-sarkici-irem-derici-sevgilisi-melih-kunukcu-ile-askini-ilan-etti-A58IO.jpg

İkisi hakkında da pek bir fikrim yok ancak fotoğraf karelerine yansıttıkları kadarı ile uyumlu bir çift gibi duruyorlar.

İkisi hakkında da pek bir fikrim yok ancak fotoğraf karelerine yansıttıkları kadarı ile uyumlu bir çift gibi duruyorlar.
Ben de öyle dedim ilk başta ama ışık mı aldatıyor acaba diye düşünmedim değil.: ))))

Ben de öyle dedim ilk başta ama ışık mı aldatıyor acaba diye düşünmedim değil.: ))))
Birliktelikleri bozulmasın diye yakın çevre ile sınırlı tutma çabaları da dikkatimi çekti. Dilerim birbirleri için doğru seçim olmuşlardır.

Bi roportajina denk gelmistim dedim icimden buna erkek dayanmaz. Cok ayrintiya girmeyim ama gozumden dustu...

irem derici’nin sevgili seçimi konusunda benden daha zevksiz olmasını kabullenemiyorum..............

Bu kadının sevgililerine ben yetişemiyorum artık, Gökhan la yeni bitti daha ne ara bunu buldun.

Ben beğendimmm bunu xdxdxdxd
Tarzı çok iyi
DJ olması da +
Dişleri güzel
Gülerken gözleri de kısılıyor
Gamzesi yok ama olsun
Adam geçer puan aldı tebrikler İrem bu sefer iyi seçim xd

Selami Şahin’in oğluyla bir birlikteliği vardı bu kadının. lider miydi adamın adı ne… Ben en son orada kaldım, yakıştırıyordum ikisini… Yüz yıl filan geçmiştir tabii

Geri