İrem Derici: Bedenleri birbirine değmiş insanlardan dost olmaz

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Şarkıcı İrem Derici, ilişkileri ve aşk üzerine verdiği demeçte, “Çok net söylüyorum; bedenleri birbirine değmiş insanlardan dost olmaz. Alkollü bir ortama girersin, eski hisler coşar” dedi.

Kaynak

Genelleme yapmak yanıltıcı olur çünkü bazı insanlar için biten duyguların alkolle ortaya çıkması mümkün değildir. Yeniden alevlenmesi için az da olsa bir şeyler olmalı ki bu durumda da dostluktan bahsedilemez. Eski aşktan dost olmaz ancak duygular bittiyse nötr kalınabilir.

İrem bazen abartı açıklamalar yapıyor. Herkesin fikri aynı değildir. Hisler tamamen bitmişse neden alkolle ortaya çıksın bi anda.

İrem bazen abartı açıklamalar yapıyor. Herkesin fikri aynı değildir. Hisler tamamen bitmişse neden alkolle ortaya çıksın bi anda.
günümüz ilişkilerinde genel olarak eski sevgiliye özlem duyulduğu göz önüne alınırsa hislerin tamamen yok olmadığını görebiliriz. ihtimal var.

Eski sevgiliden dost olmaz kısmına ezelden beri katılıyorum, daha doğrusu gereksiz buluyorum. Alevleneceği kısmına pek katılmıyorum, böyle şeyler genellikle gözlemlediğim duygusal boşluktan oluyor. Sevgilisizlikten demiyorum bak, duygusal boşluk. Bazı kimselerde duygusal boşluktan da olmaz. Alevlenme kısmından bağımsız eski sevgiliyle dost olmak saçma sapan bir olay ya. Bir ortamda rast mı geldin en fazla kafa selamı. En fazla.

Bob Marley yaşadığın hayatı sev, sevdiğin hayatı yaşa demiş.

Hayat, sen başka planlar yaparken başına gelen şeydir demiş John Lennon..

Bi de bizimkine bak. Et ete değerse arkadaşlık biter. Pehh!

Son düzenleme:
Şarkı sözlerinde bahsedildiği gibi eskimeyen dostluklar vardır ancak eski sevgileden dost olmaz, mesafe korunmak sureti ile arkadaş kalınabilir.

Eski dost düşman olmaz deyip de sitem etme
Ayrılığın suçunu yalnız bana yükleme
Ne zaman gelirsen gel başıma taç olursun
Sen benim eski değil, eskimeyen dostumsun

Söz: Ülkü Aker

Dost sevgiliden evrilen değildir yada sevgiliye evrilen değildir dost başka bişey ya

Eski kaşardan tost olmaz demiş atalarımız.

Herkes kendi sosyo kültürel penceresinden bakıyor tabii ki.

İrem Hanım gece kuluplerinde tüketilen alkoller ve edilen seksi danslar neticesinde tanışıp seviştiğiniz ve akabinde sevgili olduğunuz kişi ile sonrasında tabii ki tekrar edebilir bu durum.

Çünkü tekrar gece kuluplerine gidilir, danslar edilir, alkoller tüketilir, kıvılcımlar alevlenir.

Tersi önerme ve örnekleme de geçerli ; Bir zamanlar birlikte olduğunuz kişi ile bir iş yahut ortak sosyal çevre neticesinde bir araya gelip gayet medeni bir şekilde otura da bilirsiniz.

Burdaki olay arkadaş kalmaktan ziyade “kıvılcım çakmaya” müsait davranış/eylemlere girmemek.

Geri