Gecenin sonunda gelen yalnızlık,mecburi tekbaşınalık,üzüntü sarması,yarının hayali saçmalığı sizi en iyi ben anlarım..
Mutsuzsunuz benim gibi kabullenin artık.
Mutsuzsunuz benim gibi kabullenin artık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Roman mahallesine yerleşmen lazım acilenMutlu olmak icin haber ariyorum ama nerede...
Hangi haber sitesine tiklasam ekonomi, multeci, siddet. Gelde mutlu ol
algı operasyonubu aralar aşırı ben.
hayır evde anam olsa o üzülmesin diye mutluyMUŞ gibi yapardım. olmadığından mış muşları bile yapmıyorum. buradan ne sonuç çıkarıyoruz. bazen mutluymuş gibi yapmak bile kıymetlidir. ühü.
operasyon da bizim işimiz.. ağlamaz mısın?algı operasyonu
Gözyaşı pastası tarifi aldım bugün, bırak da ağlayalım...operasyon da bizim işimiz.. ağlamaz mısın?
neyse ki göz yaşlarını tatlılığı, komikliği, zekiliği, harikalığı ile silebilecek biri var. isim vermek istemiyorum.Gözyaşı pastası tarifi aldım bugün, bırak da ağlayalım...
Şamar gibi geldi.neyse ki göz yaşlarını tatlılığı, komikliği, zekiliği, harikalığı ile silebilecek biri var. isim vermek istemiyorum.
ismi bulamadıysan harf vereyim..Şamar gibi geldi.
yeterince ağlarsam cevabı bulabilirim.. gerek yok...ismi bulamadıysan harf vereyim..