WarrenBuffett
Üye
- Web sitesi
- www.viopinvest.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sadece bilgi amacli paylastim yahu katilimci degil@yoSun benim nickimi de yazmış ama katılmayacağımı baştan söyleyeyim.
Bakalım ilk kim kimin kafasında ıstaka kıracak bu oyunda merakla ve heyecanla bekliyoruz.
O zaman ekliyorum
Ben genellikle okey sırasında milletin birbirinin kafasına ıstakayla vurmasını izlemeyi tercih ediyorum. Bir öncekinde öyle olmuştu, inşallah bu turnuvada da güzel bir müsabaka izlerizSadece bilgi amacli paylastim yahu katilimci degil
Katilirsaniz hayir demeyiz![]()
ooo yancıda var...güzel sevindim hadi bakalımBen genellikle okey sırasında milletin birbirinin kafasına ıstakayla vurmasını izlemeyi tercih ediyorum. Bir öncekinde öyle olmuştu, inşallah bu turnuvada da güzel bir müsabaka izleriz![]()
Birbirlerinin gafalarına gafalarına vururken ben sadece izlerim ya. Fazlası beni bozarooo yancıda var...güzel sevindim hadi bakalım![]()
tamamdır@nunu tamam derse biz de katılıyoruz.
bence katılanlar bizden korkuyor...
hıhıbence katılanlar bizden korkuyor...
ortakım yok ortalıkta gelirse katılırım :p
yazın bizi dedi:=)ortakım yok ortalıkta gelirse katılırım :p
niye sen benle uğraşıyon pofuduk kdjf.@Oggy ile katılıyoruz.. al yazdım al… büyüsü kaçtı işte. :d
Bu arada Ece hanımın ortaklık teklifini buradan da reddediyorum.. kamuoyuna duyurulur.
geçen okey turnuvasında Melis’le oynayamamıştım çünkü ikimizde ilk elden yenilmiştik… inşallah bu sefer denk geliriz…….. ikinizi yenmek oggy ve benim için büyük bir zevk olur….niye sen benle uğraşıyon pofuduk kdjf.
pc’den halledebilirsem melis ile katılcam ben….