İRCForumları.com.tr - İRCRehberi.net 3. Ödüllü Okey Turnuvası - 2.Tur Eşleşme ve Kurallar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İRCForumları.com.tr - İRCRehberi.net 3. Ödüllü Okey Turnuvası - 2.Tur Eşleşme ve Kurallar
Turnuva Sorumluluları: @yoSun / @Sim

Oluşturulan gruplar 04.11.2023 / 08.11.2023 00:00 tarihleri arasında kendi belirledikleri bir zamanda oyunu oynamalıdırlar.

Oyun Kuralları:
  • Oyun eşli olarak oynanacaktır.
  • Oyun 10’dan düşülecektir.
  • Oyun renksiz olarak oynanacaktır.
  • Eşi turnuvaya gelmeyen botu eş yapıp oynayacaktır.
  • Eşleşmede tek sayı kaldığında üye bot ile eşleşir eğer üye isterse kendine bir eş bulup yönetime sunabilir. Aksi halde bot ile oynayacaktır.
  • Birinci olan eşler arasında çekilecek kura ile 3. Tur oynanacaktır.
  • Oyun GÖSTERGESİZ olarak oynanacaktır
  • Turnuva saatlerini rakipler kendileri belirleyecektir. Belirlenen tarihlerde oynamayan elenecektir.
Kazanan takımın KAZANDI yazan ekran görüntüsünü konu başlığından paylaşacaktır.

Eşleşmeler:
Kyo-Bot / @Mrt @Gentilhomme
@aZze - Eskici / @Melis @Lena
@Sade @ sim / Bot - BidiBidi
@Chelt - @Fernando / @No Pasaran - @Süreyya
Strong - [C{e{Y] } = BAY (BİR ÜST TURA ÇIKAN)

Screenshot_20231104_105641_Chrome.jpg

@Sade @Sim
@Mrt @Gentilhomme
@Melis @Lena
@No Pasaran @Süreyya
@StronG [C{e{Y]

Son düzenleme:

oyunun açık ara birincisi bizi yendiği gibi şimdi de bay geçiyor. çok büyük oyun dönüyor.

turnuvada saibe var diyoruz abi inanmiyosunuz bizim rakiplerimiz alenen desteklendiler baskalari tarafindan

bakiyorumda hic beceriksizim kabiliyetsizim oynamasini bilmiyom demiyon
zeytin yag gibi üstecikip forumun en tarafsiz engüzel en olumlu adminlerine camur atiyon
ben beceriksizim sciamat'in hakkini savunuyorum :D adam tek basina dize getirdi sizi
ben senin konusmalarindan adminleri seni desteklemesinden etkilendim oynayamadim

bugün biraz musaitim rakipler gelsede elesek

bende musaitim cikin cikin gelin

ben beceriksizim sciamat'in hakkini savunuyorum :D adam tek basina dize getirdi sizi
ben senin konusmalarindan adminleri seni desteklemesinden etkilendim oynayamadim
sen caktirmiyorsun ama çok fenasin he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri