Oggy
Platin Üye
içim rahat...... sayıyı eşitlememle yaşattığım "ya yenilirsek şimdi bu oggye" korkusu bir sonraki turnuvaya kadar chelt beycime yeter...... 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

onaylamıştınız günü.. cuma müsait değiliz deseydiniz ona göre tekrar ayarlardık günü. erken saat ya da geç saat derseniz biz yine uyarız edrilenalar bugüne gün vermişti ancak hem aziz hem de ben bugün ve yyarin müsait olamayacağız.
yarışmanın devamı için aff isteyebiliriz.
uygun görülürse.
Yani eşim şanslıydı ama ben o kadar şanssızım ki son 2 turnuvadauuu yosun ve plesk de elenmişşş
rakip kalmadi herhalde tarih tekerrür edecek sanırım.....
sizden yana sıkıntı yok Lena.onaylamıştınız günü.. cuma müsait değiliz deseydiniz ona göre tekrar ayarlardık günü. erken saat ya da geç saat derseniz biz yine uyarız edri
rakip çok güçlüydü. 7/24 okey oynayan biri, 14 bin puan, 658 maç. yarısından çoğunu kazanmış. yapacak bir şey yok.uuu yosun ve plesk de elenmişşş
rakip kalmadi herhalde tarih tekerrür edecek sanırım.....
eski şampiyonum.Acemi şansıda mı yoktu Sjjssjsjsj
Biliyorum takıldım seneye yine olursunuz bu kış full okey oyna Sjsjsjeski şampiyonum.
12 nasıl? uyar mı size@Lena bu akşam 10 sonrasına bir saat verebilir misiniz
10’dan sonra diyosun edri o zaman sen belirle saati biz uyalımbizi eleyin ya.
ben ise gidiyorum arkadaşlar, sabah çok erken kalkiyorum malesef o saat bana ters
10 30 uygunsa o saatte olsun10’dan sonra diyosun edri o zaman sen belirle saati biz uyalım
10’dan önce müsait olamam 12’de uyumuş olmam lazım. ne istiyo bu edri ya bencede eleyin…
tamamdır10 30 uygunsa o saatte olsun