IRCForumlari.Com.TR 3. Münazara Konusu Seçim Anketi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

IRCForumlari.Com.TR 3. Münazara Konusu Seçim Anketi

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli Forum Üyeleri,

Münazara konu seçim anketimizi başlatmış bulunuyoruz, lütfen seçtiğiniz konuyu hem anketi oylamak hem de yorum yazmak sureti ile belirtiniz.

Münazara Hakkında Genel Bilgi

• Gruplar üç veya dört kişiden oluşacak olup tüm forum üyeleri ve yöneticiler katılabilirler.
• Konu ve grup seçimi bir hafta, münazara ise toplamda iki hafta sürecek olup son hafta kazanan grup yine sizlerin oylamasına sunulacaktır.
• Münazara konu seçimi, sizlerin oyları ile belirlendikten sonra tez mi antitez mi savunacaklarına üyelerimiz kendileri karar vereceklerdir.
• Münazaraya grup harici görüş bildirilemeyecek ve yapılan yorumlar silinecektir.
• Grup katılımcılarının belli bir saygı çerçevesinde görüşlerini savunması önemle rica olunur. Kişisel atışmalara izin verilmeyecektir.
• Kazanan grup üyelerine ödül olarak "Uluslararası Bestseller" kitap gönderimi yapılacak olup istedikleri kitabı seçme hakkına sahiplerdir.

Münazara Takvimi

Münazara Konusu Anket Tarihi: 27 Kasım 2020 - 01 Aralık 2020
Münazara Başvuru Tarihi: 01 Aralık 20 - 06 Aralık 2020
Münazara Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 07 Aralık 2020 - 15 Aralık 2020
Kazanan Grup Oylaması: 15 Aralık 2020 - 22 Aralık 2020

Münazara Nedir? Münazara Bölümünün Amacı Nedir?

Münazara Bölümü Kuralları

Moderatör tarafında düzenlendi:
@İnsomnia tebrik eder ve görevinde başarılar dilerim.

"Covid 19 Aşısı Olunmalı mı Olunmamalı mı?" konusunu oyladım.

Ana dilde egitim konusunu sectim bende bakalim sonucta ne cikicak

Gündeme uyması sebebiyle aşı dedim.

Covid-19 aşısı konusunu tartışmak mevcut gündem konuları açısından faydalı olacaktır.

Bıktım covid tartışmalarından.

Anadilde eğitim diyorum.

Oyumu Ana dilde eğitim konusuna kulandım. Bakalım neler çıkacak bu münazaradan . Keyifli olmasını diliyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri