ivan divandelen
Gümüş Üye
1. Kenan chelt İmirzalıoğlu
2. RTE
Biz senden razıyız.
2. RTE
Biz senden razıyız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dediğim gibi art niye olduğunu düşünmedim, dile de getirdim bunu zaten. Bunlar birer tecrübedir, yenilmedik, yenilseydik bahane olarak kullanabilirdik bu durumu ancak yenmemize rağmen dile getirme zorunluluğu duyduk. Adil olmak bunu gerektirir. Sonuçta dile getirmesek hiç fark edilmeyebilirdi de.. İlgi gösterip dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.@ZaLim ve @crimenthik öncelikle Tebrikler elinize sağlık .
Normalde biz giriş yapan üyelere Gold ekledik sevgili @yoSun ile konuşarak sonrasında Gold ekleme yapılmasını istemediğini söyledi üyelerimizden ve sizden yaşanan bu durum için özür dilerim . Dün lobide küfürlu saldırı olduğu için konuşma puanı yukletmistik ve ben yolda olduğum için sizler oyunu esnasinda yönetici arkadaşlar unutmuşlar puan duzeltmeyi art niyetle yada kasıtlı olarak yapılmış bir Durum değil bilginize sunarım.
teşekkür ederim tekrardan ilginiz için.Arkadaşların uyelikleride eklendi .
Ben Çok tşk ediyorum uyarınız ve bilgilendirme için . Finalde Görüşme dileğiyle .teşekkür ederim tekrardan ilginiz için.
Arkadaşlar bende özürdilerim ama keşke direk biriniz bana ulaşsaydınız durumu düzeltirdik . Ben oyun sırasında lutfen dokunmayalım konstrasyonunu bozmayalım dedim art niyet yoktu tebrik ederim .![]()
bu galibiyet fotomuz, öncelikle oyun için @Sim ve @Swat a teşekkür ederim aynı zamanda ortağım @crimethink 'e de. Burada bir mağduriyet yaşadık onu da dile getirme isteği duydum. Yukarıda ki foto da göründüğü gibi @Sim ve @Swat Gold üyeliğe sahip. Benim sorunum kesinlikle onların gold üyelikleriyle alakalı değil ancak böyle bir sorun ile karşılaşırsak turnuvada ve rakiplerimiz de gold üyelik varken bizde yoksa yada oyun esnasında ortağına yazabilmek için gold üyeliğe sahip olmak gerekiyorsa bunun düzeltilmesi için özellikle @yoSun 'a ricada bulunuyorum. Art niye olduğunu düşünmüyorum ancak yine de adil bir durum değildi.
![]()
Oyuna baslamistik, o esnada rakiplerimiz de gold uyelik oldugunun farkinda degildik, sartlari esit sanip oyunumuza baktik ve oyun bitince bitis skorunda gorduk onlarin gold oldugunu. Tesekkur ederim yine de.Arkadaşlar bende özürdilerim ama keşke direk biriniz bana ulaşsaydınız durumu düzeltirdik . Ben oyun sırasında lutfen dokunmayalım konstrasyonunu bozmayalım dedim art niyet yoktu tebrik ederim .