Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
görüyon mu kötü papayı :FPapaya bak hele![]()
Ne zaman oynamak istiyorsunuz bilgiyi kendisine ben iletiyorum da.
Tamam o zaman diğerlerini de etiketliyim. @Anna Karenina @Fernando yarın akşam uygun mudur?Ne zaman oynamak istiyorsunuz bilgiyi kendisine ben iletiyorum da.
Akşam 21 / 22 olur diyor.
akşam oynayalim o zamanTamam o zaman diğerlerini de etiketliyim. @Anna Karenina @Fernando yarın akşam uygun mudur?
Saat 22 bana uygunTamam o zaman diğerlerini de etiketliyim. @Anna Karenina @Fernando yarın akşam uygun mudur?
Melnur onlar da son olduğunu bildikleri için cevap vermiyorlar cuma müsait olamaz mısın@Sade , @Otantik Varoluş ve @ibadeath size sesleniyorum bu akşam görüşüyormuyuz?
Lütfen cevsp herkesten!!! Bugün benim için son gün bu hafta için, bilginize.
Malesef olmuyor, o gün öğle vardiyasındayım.Melnur onlar da son olduğunu bildikleri için cevap vermiyorlar cuma müsait olamaz mısın
Bu akşamdan sonra full müsaitim ben…@Sade , @Otantik Varoluş ve @ibadeath bubakşam saat 23'de salonda masa açıp sizi bekliyorum. Lütfen gelin oynayalım.
Sirius'a yazdım cvp gelmedi.... ben müsaitim... nasıl bir kadroysak toplanamıyoruz bir türlü....
Ben toplamaya calışırken mahvoldum;DSirius'a yazdım cvp gelmedi.... ben müsaitim... nasıl bir kadroysak toplanamıyoruz bir türlü....