Anna’yı da destekliyorum kanımın son damlasına kadar özellikle..O zaman Anna yı da tut bakalım çabuk yoksa hakkımı makkımı vermem fkfk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anna’yı da destekliyorum kanımın son damlasına kadar özellikle..O zaman Anna yı da tut bakalım çabuk yoksa hakkımı makkımı vermem fkfk
Seçim günü KK’ya oy verirken gelir mi bir görsel…..Lefty o zaman ömür boyu en çok sever…Evet...
Ekli dosyayı görüntüle 79087
@Lefty hanım en cok beni sevsin diye
Her mesajıma kılıçdaroğlu görseli atıyorum........
Son damla önemli o son damlayı da akıt hakkım senin….Anna’yı da destekliyorum kanımın son damlasına kadar özellikle..

1 hafta süre var sevgili Run .İnsanlar 1 saat okey oynamak için nasıl vakit ayıramıyor ilginç.
Şimdiye turnuva bitmiş olması lazımdı.. çok yavaş ilerliyor ve oyun sorumlusu müdahale etmeli.
1 per gelmez mi insana ilk defa bu kadar sanssizdimTebrikler arkadaşlar. @yoSun ihtiyarlamış artık, yenile yenile bi' hal oldu.
Öyle mi, tamam o zaman.1 hafta süre var sevgili Run .
Evet...
Ekli dosyayı görüntüle 79087
@Lefty hanım en cok beni sevsin diye
Her mesajıma kılıçdaroğlu görseli atıyorum........
Genelde Final oynayan herkes elendi ben @Sirius ve @Anna Karenina 'ya devrettim bayrağımızımelo yine mi elendi ya :S ohoooo
Emre bir ara hatırlat ağlatayım seniÇoluk çocuk ilk turdan elenip veda etmesi iyi oluyor. Turnuva daha zor ve zevkli bir hal alıyor