Bir sonraki siteyi CimCimeOkey bekliyorumbu sonartık mekanımız burası sade olan bir mekan diğerleri çok renkli beynimiz yanıyordu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir sonraki siteyi CimCimeOkey bekliyorumbu sonartık mekanımız burası sade olan bir mekan diğerleri çok renkli beynimiz yanıyordu.
Yes müdürüm@melnur üye oldun mu
ben müsaitim senin orti çok online olmuyor onu yakala oynayalım
Tamam kardeşim. Terminator Aze hazır merak etme. Bugün ya da yarın akşam saatlerinde haberleşme yaparız.ben müsaitim senin orti çok online olmuyor onu yakala oynayalım
ilk oyunda elenirsen, buraya gelme…..Bol şans….
İhtiyacı olanlara
Ben bi tane taş çektim, o da sendin…. djhdkfkfilk oyunda elenirsen, buraya gelme…..
Oyuna izleyici geliyor sadece kim yenmiş o görünüyor :dÇekirdek çitlerken dışarıdan maçları izleyebiliyor muyuz? Böyle bir imkan var mı? Bu maç çok tehlikeli.
Ekli dosyayı görüntüle 78731
Siricim seni bi hırslı gördüm…@yoSun site mi çöktü girilmiyoe
Hırslandım yenileceksiniz üzgünüm…Siricim seni bi hırslı gördüm…
Mümkün olursa sana yaraşır bir rakip olacağıma söz veriyorum…Hırslandım yenileceksiniz üzgünüm…
Beni üzmemek için yenilmen gerek…..Mümkün olursa sana yaraşır bir rakip olacağıma söz veriyorum…
Seni üzmemek için uğraşacağım….