Nyctophilia
Platin Üye
Yenilmemize mi
Napalim yani makale okumaktan okeyde proflasamadik...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yenilmemize mi
Sizinle yanyana cephede olmak serefti .pPppNapalim yani makale okumaktan okeyde proflasamadik...
Sizinle yanyana cephede olmak serefti .pPpp
Tbrkler Swat ve Sim.
Hahaj..melo yalan söylüyosun.dddgeçmiş olsun süri, tamamen yanlış gezegen konumunda oynadığınızdandır yoksa ben senin elendiğini hiç görmedim…
ben melis-ponyo / anna-siri hanımları tutuyorum tabii kendimden sonra.
Gezegenlerin üstüne atalim yosuncum.dddZeL ile olsa tur atlardi suricim ama olsun gezegenler carpismistir![]()
İl değiştirdim müsait olamadım. Artık istediğiniz dakika oynayabiliriz arkadaşlar . Kusura bakmayın
Bana uyar, diğer arkadaşlarada uyarsa öyle yapalım@JuDGe @ArifÇ. @crimethink Ancak pazartesi iftardan sonra müsait olurum, uyarsa o vakite göre haberleşelim.
Pazartesi gün içinde buradan mülâkî oluruz.@JuDGe @ArifÇ. @crimethink Ancak pazartesi iftardan sonra müsait olurum, uyarsa o vakite göre haberleşelim.
85 milyonun okey şampiyonu olacağız…Gör @Otantik Varoluş yenmemiz lazım..![]()
Merhaba, ben yarin Türkiye saatiyle 21 den itibaren ve diğer gün tüm aksam müsaitim. Iki gündür boştum ve bekliyordum kimse yoktu ama yarin sabah mesaisi olduğu icin bu aksam erken yatacağım. Umarım sizlere yarin veya diğer gün uygundur. Teşekkürler
Ya biraz geç yatsan ne olur ben sahura kalkıyorum 7 gibi evden çıkıyorum sonraMerhaba, ben yarin Türkiye saatiyle 21 den itibaren ve diğer gün tüm aksam müsaitim. Iki gündür boştum ve bekliyordum kimse yoktu ama yarin sabah mesaisi olduğu icin bu aksam erken yatacağım. Umarım sizlere yarin veya diğer gün uygundur. Teşekkürler
abi sabah 5'de kalkacağım ve aksam saat 8'de evde olacağım, kolaymı yani. Sahura kalkınca yiyorsun yemegini tekrar yatıyorsun, benimki gibi degilki. Yarin aksam veya diğer aksama nolmus kurban?Ya biraz geç yatsan ne olur ben sahura kalkıyorum 7 gibi evden çıkıyorum sonra
Tmm olur öyle yapalımabi sabah 5'de kalkacağım ve aksam saat 8'de evde olacağım, kolaymı yani. Sahura kalkınca yiyorsun yemegini tekrar yatıyorsun, benimki gibi degilki. Yarin aksam veya diğer aksama nolmus kurban?
Ha şöyle yaaa djfjgkjgTmm olur öyle yapalım