IRCForumlari.Com.TR 2. Münazara Katılım Başvurusu

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli Forum Üyelerimiz,

Münazara konu seçim anketimiz tamamlanmış olup sizlerin oyları ile belirlenen konu: Ötanazi yasal olmalı mı /olmamalı mı?

Münazaraya katılım göstermek isteyen üyelerimizin hangi grubu seçtiklerini belirtmeleri gerekmektedir.

Kırmızı Grup: Ötanazi yasal olmalıdır.

Mavi Grup: Ötanazi yasal olmamalıdır.

Münazara Hakkında Genel Bilgi

• Gruplar üç veya dört kişiden oluşacak olup tüm forum üyeleri ve yöneticiler katılabilirler.
• Konu ve grup seçimi bir hafta, münazara ise toplamda iki hafta sürecek olup son hafta kazanan grup yine sizlerin oylamasına sunulacaktır.
• Münazara konu seçimi, sizlerin oyları ile belirlendikten sonra tez mi antitez mi savunacaklarına üyelerimiz kendileri karar vereceklerdir.
• Münazaraya grup harici görüş bildirilemeyecek ve yapılan yorumlar silinecektir.
• Grup katılımcılarının belli bir saygı çerçevesinde görüşlerini savunması önemle rica olunur. Kişisel atışmalara izin verilmeyecektir.
• Kazanan grup üyelerine ödül olarak "Uluslararası Bestseller" kitap gönderimi yapılacak olup istedikleri kitabı seçme hakkına sahiplerdir.

Münazara Takvimi

Münazara Konusu Anket Tarihi: 01 Kasım 2019 - 03 Kasım 2019
Münazara Başvuru Tarihi: 04 Kasım 2019 - 06 Kasım 2019
Münazara Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 07 Kasım 2019 - 20 Kasım 2019
Kazanan Grup Oylaması: 21 Kasım 2019 - 27 Kasım 2019

Münazara Nedir? Münazara Bölümünün Amacı Nedir?

Münazara Bölümü Kuralları

Krimizi gruba katilmak istiyorum.

Münzaraya @X de katılacağını belirtmişti ve grup seçimini bekliyoruz.

Münazara için katılım başvurunuzu bekliyoruz.

Xerath
Chelt

X

Son düzenleme:
Gruplar arasi esitlik olmazsa beni az olan yere yazabilirsiniz.

Münazara başvuru tarihi 8 Kasım akşamına kadar uzatılmış olup münazara 9 Kasım'da başlayacaktır. Katılmak isteyen üyelerimiz bu başlıktan grup seçimini iletebilirler.

Teşekkür ederiz.

Yazgı
Chelt

@X
Xerath

Münazara Hakkında Genel Bilgi

• Gruplar üç veya dört kişiden oluşacak olup tüm forum üyeleri ve yöneticiler katılabilirler.
• Konu ve grup seçimi bir hafta, münazara ise toplamda iki hafta sürecek olup son hafta kazanan grup yine sizlerin oylamasına sunulacaktır.
• Münazara konu seçimi, sizlerin oyları ile belirlendikten sonra tez mi antitez mi savunacaklarına üyelerimiz kendileri karar vereceklerdir.
• Münazaraya grup harici görüş bildirilemeyecek ve yapılan yorumlar silinecektir.
• Grup katılımcılarının belli bir saygı çerçevesinde görüşlerini savunması önemle rica olunur. Kişisel atışmalara izin verilmeyecektir.
• Kazanan grup üyelerine ödül olarak "Uluslararası Bestseller" kitap gönderimi yapılacak olup istedikleri kitabı seçme hakkına sahiplerdir.

Münazara Takvimi

Münazara Başvuru Tarihi: 04 Kasım 2019 - 08 Kasım 2019
Münazara Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 09 Kasım 2019 - 22 Kasım 2019
Kazanan Grup Oylaması: 23 Kasım 2019 - 29 Kasım 2019

Münazara Nedir? Münazara Bölümünün Amacı Nedir?

Münazara Bölümü Kuralları

Ben üçer kişi olacak diye düşünmüştüm. Yer değiştirileceğini düşünemedim. Başarılar diliyorum o halde.

Münazara katılım başvurumuz devam ediyor.

Yazgı
Chelt
extinction

X
Xerath

Münazara katılım başvurusu bugün sona eriyor ve yarın münazaramız başlayacaktır.

Yazgı
Chelt
extinction

X
Xerath

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri