Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla anna hanım biz üniversiteyi kahvede yanık oynarken, eşli-tekli-koz maça batak oynarken, tekten-çiftten 101 oynarken, çift okeyle dönerken kazanmış adamız. haa tövbe ettik, oynamıyorduk 10 senedir filan. ne mi geçti elimize HİÇ?Eşim @karamuratbenim... iyi bir kumarbazmış kendileri.. ben neyim acaba biliyor mu? gönülden razımısın hocam....

valla anna hanım biz üniversiteyi kahvede yanık oynarken, eşli-tekli-koz maça batak oynarken, tekten-çiftten 101 oynarken, çift okeyle dönerken kazanmış adamız. haa tövbe ettik, oynamıyorduk 10 senedir filan. ne mi geçti elimize HİÇ?
Ekli dosyayı görüntüle 70263
saati yazılı orda 17:00 olmadan kapanmayacak:=)
neeyy :/ tavla bile oynamayan biriyle mi eş oldum.Tavla bile oynayamayan biri için cvniz inancımı arttırdı... size güveniyorum...
o bi anlık akıl tutulmasıyla need’le orti olmuş. bir insanın kendi iradesiyle need’i herhangi bir şeyde eş seçebilmesinin mecliste araştırılması lazım. akp ve mhp bile reddedemez…@Blackheart orti olur bence...
yeLda değil miydi ortisi..o bi anlık akıl tutulmasıyla need’le orti olmuş. bir insanın kendi iradesiyle need’i herhangi bir şeyde eş seçebilmesinin mecliste araştırılması lazım. akp ve mhp bile reddedemez…
yok, need öyle yazdı ama çok şükür yelda hanım reddetmiş…yeLda değil miydi ortisi..
Akıllı kadının hali başka olur..yok, need öyle yazdı ama çok şükür yelda hanım reddetmiş…
Devam edin böyle, need hirstan kendini kamciliyor şu an.o bi anlık akıl tutulmasıyla need’le orti olmuş. bir insanın kendi iradesiyle need’i herhangi bir şeyde eş seçebilmesinin mecliste araştırılması lazım. akp ve mhp bile reddedemez…
Yok canım reddetmedi.Sen hepsiyle baş edersin bir Oğlak sadece ikizler burcunun yeteneklerini görmek ister dedi.yok, need öyle yazdı ama çok şükür yelda hanım reddetmiş…