Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bizi de küçük görmeyin lütfen.. Onlar şampiyonluk yaşarken biz yoktuk.Melo ve plesk ten Anna dan da bir şampiyonluk beklerdim elendiniz böyle olmamalıydı !
Sizi hiç küçük görmedim est iyilerdi onlar ondan öyle yazdım yoksa banlayacak mısınız beni.?bizi de küçük görmeyin lütfen.. Onlar şampiyonluk yaşarken biz yoktuk.
niye banlıyayım, çok ayıp...Sizi hiç küçük görmedim est iyilerdi onlar ondan öyle yazdım yoksa banlayacak mısınız beni.?![]()
benimde şimdi haberim oluyor beklendiğimden fakat birkaç saat öncesinden sözleşip gelmek daha mantıklı sanki hocam@crimethink i bekliyoruz . Şuanda okeyde
benimde şimdi haberim oluyor beklendiğimden fakat birkaç saat öncesinden sözleşip gelmek daha mantıklı sanki hocam![]()
Yarına herkes müsait olur sanırım, yarına bir saat verelim oynayalımSenin orti dediğinden zipladik brom. Bizlik sorun değilha müsait isen baslayabiliriz istersen veya dediğin gibi bir saat belirleyelim.
teşekkür ederim, birgün beraber olur umarım.
Aynı semteyiz gorusucez umarımteşekkür ederim, birgün beraber olur umarım.
Benim için uygundur.
Benim için sorun yok dostum . 21.30 uygun mu @ZaLim @crimethink ?benim için belli olmaz 21:30 olsun garanti olsun
@Swat @crimethink ne diyorsunuz ?yarın ben iş çalışıyorum gece 11 de müsait olurum uyarsa o saatte oynayalım 23:15 gibi?