İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası -3.Tur Eşleşme ve Kurallar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
63f8dcde.jpg

oyun için teşekkürler @Favela @glu @crimethink

ayrıca oyun masamızı canı gönülden destekleyen ve oyun boyunca neşemize neşe katan @Melodram @yoSun @juju @Plesk @Publisher @ivan divandelen

sizlere de teşekkür ediyorum.

Finalde görüşmek üzere..

tebrikler bizim maç yarına kaldı ortime ceza keseceğim iyi geceler.

Sonuçlar merakla bekleniyor..

Son düzenleme:
@crimethink & @ZaLim elinize sağlık. Eğlenceli ve aksiyonlu bir müsabaka oldu. Bir renk körü olarak okey turnuvasında bu kadar ilerleyeceğime ihtimal vermezdim. lol. Maça gelip keyif katan izleyici arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Gerçekten büyük keyif kattılar.

Sevgili dostum, oleydaşım @Favela bu turnuvanın sana bir şampiyonluk borcu vardı ama olmadı. Elbet bir gün daha güçlü şekilde döneceğiz.

Bugün bu maçı en çok da takımımızın art direktörü @ivan divandelen için kazanmak istemiştim ama kazanamadık. Shopların yerde kalmayacak Ivan efendi….

elinize sağlık arkadaşlar. şeytanınız bol olsun dicem de... gerek yok bence.
Teşekkür ederiz fave bey..Bizi destekleyenlerin hepsi birer melekti..sizinkilerin hakkında yorumum yok, amaa bi @ivan divandelen vardı ki şükrü saraçoğluna maça girmeden önce alkolü fulleyip maç sonuna kadar kesintisiz tam destek full destek veren ve halisülasyon temalı hipnoz yazı stili sözleriyle tam bir amigoya sahiptiniz.
oyun içn teşekkürler, @glu & @Favela ve tüm katılanlar.

deruni mesajlar vardı, gördük.
çizilmesi gereken yancılar vardı, çizdik.
crime iyi bir rakip zalim ise kenan beyin müridi dedik, dinletemedik.
dostlar sağ olsun, hakiki dostlar..
hayırlara, vesile, olsun.. tebrikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri