Blackheart
Gümüş Üye
Ortağım Need olduğu için iddialı çıkışlar yapamıyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böyle yazmayın o kadar etkilenmişim ki sizi elemiştim dün geceOrtağım Need olduğu için iddialı çıkışlar yapamıyorum..
Ayağımla oynayacagim için rahat olabilirsin.Ayrica melo diye biri izlemeye gelirse bani yiyecekİletişimin gücü..
Karı koca güzel bir hafta sonu kahvaltılarını yapmış, duşlarını almak için hazırlanmıştı. Hatta kadın duşunu almıştı bile ve bornozla kahvesini yudumluyordu. Adam da duşunu almak için hazırlanmış, banyonun yolunu tutmuştu.
Tam o sırada zil çalıyor..
Kadın, "hayatım, bakıver kapıya." Adam, "canım, böyle mi gideyim? Sen en azından bornozlasın, sen bakıver." Kadın, kapının yolunu tutmuştu.
Gelen adamın iş arkadaşı Ahmet'ti. Ahmet, kadını bornozla görünce önce şaşırdı ve şaşkınlığını üzerinden atıp," o bornozun ipini çözersen 1000 TL veririm." diyerek şeytana saygıda kusur etmedi.
Kadın, "aa olur mu öyle şey, saçmalamayın." diyerek hemen reddetti bu teklifi. Ama Ahmet kararlıydı, "Bak 1000 TL iyi para, ne olacak ipi çözsen?" Kadın bir an düşündü ve "doğru, ne olacak ki?" dedi içinden. Bornozun ipini çözdü..
Ahmet'in gözleri fal taşı gibi açılmıştı adeta. Sözünü tutarak 1000 TL'yi uzattı kadına ve ekledi, "eğer bornozu çıkarırsan 1000 TL daha veririm." Kadın, direkt "olmaz." dedi ama alın teri dökmeden bir 1000 TL'nin daha gelmesi hiç fena olmazdı hani. Ahmet, " ne olacak ya, çıkar işte 1000 TL daha, 2000 TL iyi para.." dedi.
Kadın, ikna oldu hemen ve bornozu da çıkardı..
Ahmet, gördükleri karşısında iyice zıvanadan çıktı. "Eğer" , dedi. "Hemen şuracıkta, çok kısa sürecek bir cinsellik yaşarsak, 3000 TL daha veririm."
Kadın, şaşırmıştı, yok artık, bu kadar da ileri gidilmezdi ama bir defa ok yaydan çıkmıştı işte.
Psikolojide hedefe ulaşmak için talep edilen asıl şeye, ya kabul edilir küçük taleplerle ulaşmak gerekiyordu ya da asıl talep edilenden daha büyük şey talep edip ulaşmak gerekiyordu..
Kadın, bu psikolojik hileye karşı koyamamış, kısacık durum değerlendirmesinden sonra ikna olmuştu.
Ve Ahmet söz verdiği gibi kısa süreli bir münasebetten sonra 3000 TL'yi daha uzattı kadına. Her şey bir anda olup bitmişti.
Ahmet, "eşiniz evde mi? diye sordu. Kadın, "duşta şu an." cevabını verince, "Peki, ben daha sonra uğrarım." dedi ve ayrıldı.
Kadın hala yaşadıklarını düşünüyor ve 10-15 dakika içinde 5000 TL kazandığı için mutlu oluyordu.
Eşi duştan henüz çıkıyordu ve "hayatım, kim gelmiş?" diye seslendi.
Kadın, "iş arkadaşın Ahmet geldi canım, seni sordu." şeklinde cevap verdi. Adam, " Aa bana 5000 TL getirecekti, onu mu bıraktı?"
İşte iletişimin gücü bu noktada ortaya çıkıyor.
Partnerler arasında iletişim güçsüzse, böyle şeytani oyunlara gelinilmesi kuvvetle muhtemeldir @need , tıpkı dünkü iletişimizin düşük olması gibi, tıpkı taş kaptırma dememe rağmen, üstelik masada taş kalmamış olmasına rağmen , @Havayıdişleyenadam 'a taş kaptırıp açmasına neden olmak gibi..
Sonra @Anna Karenina çıkar ve kendinden emin bir şekilde, "alın teri dökmeden." kazanacağız diye ortamlarda dolaşır.. Bu kıssadan hissede payına düşeni al @need , yenilmemizi dört gözle bekleyen, hatta rakibimize eğitim vermek isteyen mihraklara gereken dersi ver!
Allah yar ve yardımcımız olsun..
Ne zaman oynuyorsunuz izleniliyor mu hadi izleyelim bizdeBlackheart göze getirecek bizi....
Oynayacağımız gün ben sana haber veririm....Ne zaman oynuyorsunuz izleniliyor mu hadi izleyelim bizde
Onu sakın hafife almayın.. @need i zararsız göstererek hedef şaşırtıyor..Blackheart göze getirecek bizi....
Rakibi hafife alıp rehavete kapılmamız için elinden geleni yapacağını bu kısa mesajıyla anlamıştım zaten......Onu sakın hafife almayın.. @need i zararsız göstererek hedef şaşırtıyor..
gerçi need'e tunuvadan önce birkaç oyun oynamasını tavsiye ediyorum zira sebebini @Blackheart iyi biliyor asdljasd
tarafımız belli Anna hanımcım, üzgünüm sdşlkdsflRakibi hafife alıp rehavete kapılmamız için elinden geleni yapacağını bu kısa mesajıyla anlamıştım zaten......
yenemiyoruz değil bitemiyorsunKonuşunca yenemiyoruz